VENEZUELA

Venezuela

Oplev både strand og bjerge i Venezuela

Venezuela ligger i det nordlige Sydamerika og har meget at byde på for enhver form for rejsende. Mod nord grænser landet op til det caribiske hav, hvor det fra flere af landets øer er muligt at holde en behagelig badeferie. Mod sydøst grænser landet op til Andesbjergene, hvor det er muligt at komme ud at vandre i Sierra Nevada National Park.

Hoteller

Hvis du er til strand, sol og klart blåt vand, er hotellet Stevie WonderLand helt sikkert noget for dig. Hotellet ligger på øen Isla de Margarita i det caribiske hav. Hotellet har en stor grund med palmetræer og er indrettet lyst og venligt. Hvis du gerne vil ud at vandre i Sierra Nevada, er Posada Casa Sol i Merida et godt bud på et hotel for dig.

Restauranter

Nogle af Venezeulas bedste restauranter ligger i hovedstaden Caracas. Det er for eksempel Maute Grill og Alazan, hvor man kan spise store, lækre bøffer.

Natteliv

Hvis man gerne vil have en god aften i byen med drinks, dans og musik, er Caracas også et godt bud. Det kan for eksempel være på baren Moulin Rouge, der er en kopi af den kendte bar fra Paris. Hvis man gerne vil se det hele lidt fra oven, kan man tage på 360 Roof Bar, der er en åben bar, hvor man har udsigt over hele byen.

Seværdigheder

En af Venezuelas største seværdigheder er vandfaldet Salto Angel. Med en højde på 979 meter er det et enestående imponerende syn.

Et andet sted, der er værd at besøge er øgruppen Los Roques. Det er en del dyrere end resten af Venezuela, fordi alt skal importeres til øen, men der er fantastiske muligheder for at dykke, snorkle eller bare finde sig en uforstyrret strand og nyde solen og varmen. Med 300 øer at vælge imellem skulle det bestemt være muligt.

caracas

Besøg hektiske Caracas

Caracas er hovedstaden i det sydamerikanske land Venezuela. Det er en hektisk by, der er centrum for magten og økonomien i landet. Byen er særligt kendt for sin katedral, der blev bygget i 1700-tallet.

Hoteller

Et af de bedste hoteller i Caracas er Eurobuilding Hotel and Suites, der er et moderne indrettet hotel med god beliggenhed og god service. Et andet godt hotel er Ranaisance Caracas La Castellana Hotel, der blandt andet har pool på taget og et motionscenter. Generelt er der et stort udbud af hoteller i Caracas til alle prisniveauer.

Restauranter

Maute Grill er en af de mest populære restauranter i Caracas. De serverer lækre bøffer og andet venezuelansk og sydamerikansk mad. En anden populær restaurant er La Cita, der ligger i det centrale Caracas. Her kan man få skaldyr og spansk mad. Der er generelt et bredt udvalg af restauranter i Caracas med både vestlig og sydamerikansk mad.

Natteliv

Caracas er et godt sted at gå ud at gå ud og få en drink eller at danse. I 360 Roof Bar kan du nyde en drink og solnedgangen over byen, mens du i UWE, blandt lokale også kaldet Sawu, kan feste og danse til den lyse morgen. Stedet er europæisk indrettet og spiller en kombination af elektronisk musik, latinamerikansk musik, reggaeton og merengue.

Seværdigheder

Der er flere gode kunstmuseer i Caracas. Det er for eksempel Museo de Arte Contemporáneo de Caracas, hvor man kan se en lang række nationale og internationale kunstnere, blandt andet Chagall og Picasso.

En anden populær seværdighed er Simon Bolivars mausoleum. Simon Bolivar regnes som grundlæggeren af Venezuela og har stadig stor betydning for landet og Caracas. Mausoleet er fra 2010 og blev bygget efter, at Simon Bolivar blev gravet op, for at man kunne fastslå, hvorfor han døde. Mausoleet er bygget som en 17 meter høj bølge i hvid sten.

Margarita Island

Rejseråd til Magarita Island

Isla Margarita er placeret i den sydøstlige del af det caribiske hav, og er en del af Venezuela. Her er tropisk klima og eksotiske strande, hvilket har medvirket til at øen har fået kælenavnet Caribiens Perle. Øen er ca. dobbelt så stor som Bornholm, og er placeret ca. 30 km fra Venezuela. Dermed er det forholdvis let at både flyve og sejle til øen. Du kan med forel besøge øen året rundt, da temperaturen stort set altid er omkring 30 graders varme.

Hoteller
Specielt på den nordlige del af øen kan du finde hoteller i mange forskellige prisklasser. Du har god mulighed for at finde luksus til forholdsvis billige priser. Blandt de mest anbefalelsesværdige er det femstjernet Ikin Margarita Hotel & Spa.
Langs strandene er det fortsat muligt at finde små familiedrevne pensioner. Desuden er der god mulighed for at leje ferieboliger på Margarita

Restauranter
Muligheden for at få lækkert seafood er fantastisk på Isla Margarita. Men ellers kan du finde alt hvad du har brug for at både lokalt og internationalt mad på øen. Dette både ved strandene og på hotellerne.

Natteliv

Isla Margarita er i, specielt ved årets højttider, nærmest en stor fest. Langs strandene, specielt Playa el Yaque, er der masser af barer og natklubber til enhver smag. På de store hoteller er der også mulighed for at gå på Casino.

Attraktioner
De fantastisk flotte strande og det lækre vand er uden tvivl det, der lokker flest mennesker til Margarita. Den største strand hedder Playa El Agua, og er placeret på den nordlige del af øen. Men eller er det blot at nyde livet og den fantastiske caribiske stemning, mens de latinamerikanske rytmer lyder i baggrunden. Men der er dog en række seværdigheder på Margarita, der er værd at besøge. Øens største fort er Castillo de San Carlo Borromei, der er smukt beliggende i Pompatar Bay. Det blev bygget i 1662 af pirater, men er siden blivet genopbygget. Fortet og museet, der er bygget ind i det, er helt klart et besøg værd. Men ellers tiltrækker nationalparken La Restinga på øens østlige del også rigtig mange turister. Parken har en lavvandet lagune og mongrove skove og du kan blandt andet opleve fire forskellige arter af havskildpadder, men også virkelig mange spændende fuglearter, her.
Isla Margarita er desuden en frihandelszone, så det er muligt at shoppe uden afgifter.
Også Kite- og windsurfing er en populær mulighed på Margarita.