Sommerhus Ungarn

Sommerhus i Ungarn

Ungarn er et nemt land at rejse i. Det er billigt, og så er der meget at se. Det er derfor ikke underligt, at det er et populært sted at holde sommerferie.

Der er mange fordele ved at leje et sommerhus i Ungarn frem for at bo på hotel. Først og fremmest får man et sted, der føles som ens eget. Man får en stue, hvor familien kan samles om aftenen, hvis man ikke sidder udenfor, og man får et køkken, hvor man selv kan lave mad. Det kan både være en måde at spare penge på, og en sjov måde at prøve de lokale madvarer af.

Ungarn har meget at byde på i forhold til natur. Selvom landet ikke har en kystlinje, er der stadig gode muligheder for at bade i den store Balatonsø, ligesom der også er gode muligheder for at komme ud at vandre.

I hovedstaden Budapest kan man blive fyldt op med kunst og kultur.

Ungarn ligger forholdsvist tæt på Danmark, og vil man køre derned i bil, er det bestemt en mulighed. På den måde har man sin egen bil at køre rundt i i landet. Det kan være rart frem for at skulle ud og leje en bil.

Balatonsøen

Balatonsøen

Balantonsøen er 77 kilometer lang og dermed Centraleuropas største sø. I Ungarn bliver det varmt om sommeren, og det er rart at leje et sommerhus tæt på søens bred, så man hurtigt kan hoppe i vandet. Vandet er meget egnet til at bade i, og det er også muligt at sejle på søen.

Hele vejen rundt om Balatonsøen ligger små og store byer, hvor det er muligt at leje et sommerhus. Der er derfor god mulighed for at bo i sommerhus i en eller flere uger ved søens bred.

Budapest

Sommmerhus-Budapest

Budapest er hovedstaden i Ungarn. Den har meget at byde på i forhold til kunstneriske og kulturelle oplevelser. Det kan for eksempel være slottet Buda. Slottets historie går helt tilbage til 1200-tallet, og det er både en imponerende bygning og et godt sted at lære om Ungarns historie.

En anden populær seværdighed i byen er den lange kædebro, der binder de to bydele Buda og Pest sammen. Generelt er Pest billigere end Buda. Er man på udkig efter et billigt sommerhus, er det derfor der, man skal kigge. I Buda ligger størstedelen af museerne dog. Det kan derfor være svært at vælge, hvilken af de to bydele man vil bo i.

Foreslået annonce: