Sommerhus Tyskland

Spændende rejsemål i Tyskland

Tyskland er et land, der ofte har mere end at byde på, end man lige går og tror. Landet er stort, og det er proppet med en masse gode oplevelser, der bare venter på at blive opdaget. Når man holder ferie i Tyskland, så skal man i hvert fald ikke være bange for at kede sig. Der er en masse muligheder og aktiviteter for alle aldersgrupper – især for den klassiske børnefamilie. Man skal nemlig ikke lede længe efter charmerende feriebyer, forlystelsesparker, smuk natur og meget andet. Listen er lang, så der er rig mulighed for en oplevelsesrig ferie for hele familien.

Tyskland byder på mange spændende rejsemål, og hvis I trænger til at prøve noget nyt i stedet for det sædvanlige hotelophold, så kan det anbefales at leje et sommerhus. Det er ofte meget billigere, og I får samtidig meget mere plads til hele familien og mere privatliv, hvilket man ofte kommer til at mangle. Lej jeres sommerhus idag og bliv overrasket over alt det, som Tyskland har at byde på – alt fra en smuk og afvekslende natur til kulturelle seværdigheder og badelande.

Baden-Württemberg

 

Baden-Württemberg

Er du en ægte livsnyder? Så er en ferie i Baden Württemberg et perfekt valg. Delstaten er netop kendt for at være perfekt til de vaskeægte livsnydere, og det er et område, hvor du kan få lidt af det hele. For det første ligger delstaten i Sydtyskland, og du får derfor masser af soltimer, og for det andet er de kendt for deres gastronomistjerner, så du kan få en rigtig gourmetferie. Her kan du spise godt en lun sommeraften på en gourmetrestaurant, nyde udsigten af de smukke landskaber, skue til bjergene i Schweiz eller måske cykle en tur langs vandet.

 

Berlin

Sommerhus-Berlin

Berlin er en helt særlig by, og det kan de fleste nikke genkendende til, når man først har været der. Det er en verdensby, der formår at charme sig ind med den helt særlige stemning og et væld af spændende seværdigheder. Det er det perfekte sted, hvis I er på udkig efter en storbyferie, da I både kan finde en masse kulturoplevelser, spændende restauranter, shopping, hyggelige bydele og meget andet. Byen har en masse at byde på, og de mange oplevelser venter bare på at blive opdaget!

Bodensøen

Bodensøen

Hvis I vælger et sommerhus nær Bodensøen, som er Tysklands største sø, så er I mildest talt tæt på det hele. Gode madoplevelser, fantastisk vin og vinmarker, charmerende byer, kultur og shopping. Det hele er inden for rækkevidde, så I ikke skal til at ud på den helt lange tur, men i stedet udnytte tiden fuldt ud. Bodensø har en størrelse som et hav og har Schweiz og Østrig på hver side, som giver et mildt og sommerlig klima med et strejf af syden.

 

Eifel

Sommerhus-Eifel

Hvis I ønsker at tilbringe ferien blandt en masse natur og skovområder, så er Eifel anbefalelsesværdig. Her vil I finde helt enorme skovområder, men det vil stadig være muligt at finde shopping og andet godt i nærheden. Det er en region, der byder på en masse afslapning i form af smuk natur, dejlige landsbyer og bare generelt en helt særlig charme. Det er et flot områder, hvor man kan nyde naturen og hinanden. Desuden bliver Eifel også kaldt De sovende vulkaners land, da det er ét af de største vulkanlandskaber i Mellemeuropa, så hvis I er eventyrlystne og vil gå lidt på opdagelse, så er der rig mulighed for det.

 

Harzen

Sommerhus-Harzen

Frisk bjergluft, brusende floder, tætte skove og grønne landskaber. Det er selve essensen af Harzen, som vil give jer en helt speciel naturoplevelse. Her vil I opleve den helt særlige og naturlige natur, der indbyder til eventyr, vandreture og sjove aktiviteter. Harzen er genial til både store og små, og det er et perfekt sted til en familieferie, da der er rig mulighed for at nyde hinanden og få masser af kvalitetstid, da Harzen tilbyder et meget varieret aktivitetsprogram hele året rundt. Det er desuden også stedet, hvor I kan komme helt ned i gear og få ro i kroppen med de mange wellness-oplevelser, der befinder sig rundt omkring. Alt fra massage og skønhedsbehandlinger til sauna og smuk udsigt.

Hessen

Sommerhus-Hessen

Hvis tanken om helt særlige kulturoplevelser fanger jeres interesse, så er regionen Hessen et oplagt valg. Her er der nemlig rig mulighed for en kulturrejse uden lige placeret i hyggelige og afslappende omgivelser. Hessen er dog heldigvis en region med lidt af det hele, så hvis kultur ikke lige er sagen, så er der en masse andet at gå i krig med. Måske en vandretur i naturen, et lækkert wellnessophold eller en shoppingtur kunne fange jeres interesse? Hessen har det hele og tilbyder et bredt udbud alt efter, hvad I ønsker, jeres ferie skal bestå af.

Mecklenburg-Vorpommern

Sommerhus-Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern er ikke kendt for deres lave antal af indbyggere, men de er i den grad kendt for mængden af turister. Det er et af de mest populære rejsemål i Tyskland, og det er med god grund. Det er et perfekt rejsemål til alt fra badeferie til kulturferie eller naturferie. Mecklenburg-Vorpommern byder på et væld af seværdigheder – nærmere sagt nogle af de største af slagsen, og der er derfor en masse at byde på, hvis man søger det kulturelle. Lej jeres sommerhus her og få mulighed for at nyde området helt tæt på. Om det så er en af de hyggelige badebyer, i et naturrigt område eller helt tæt på seværdighederne.

Mosel

Sommerhus-Mosel

Sommerhus ved Mosel

Lyder tanken om at være omgivet af vinmarker fristende? Nyd et glas udsøgt vin med udsigt over vinmarkerne og den skønne Mosel dal med masser af solskin. Mosel er Tysklands ældste vinregion, og de er indehaver af det største område, hvor vinen bliver dyrket på stejle skråninger. Området er smukt, og man kan snildt bruge timevis på at nyde den afslappende stemning med et strejf af syden, hvor man med garanti kommer helt ned i gear.

 

München

München

München er en by, hvor man føler sig hjemme med det samme. En by fyldt med hjerte, charme og drømme. Nyd en kop kaffe ved én af de hyggelige caféer og oplev stemningen af energi og liv eller gå en tur i en park og slå hjernen fra. I kan også gå på opdagelse i madkulturen og finde gode restauranter, der laver lækker og autentisk mad. München har mildest talt en masse at byde på, og det er en rejse, der vil være alle pengene værd. Byen er smuk og livsbekræftende, men det er stemningen i den grad også!

Rheinland-Pfalz

Sommerhus-Rheinland-Pfalz

Hvis I vil holde ferie i ét af de smukkeste områder, så er det i Rheinland-Pfalz, at I skal leje jeres sommerhus. Området byder blandt andet på et skønt landskab, der er præget af floder, vidstrakte vinskråninger, vulkaner og charmerende bydele – og meget, meget mere. Så hvis du har lyst til at få din indre livsnyder frem og nyde et glas vin i dejlige opgivelser, så er dette det oplagte valg! Du kan ligefrem nyde det på stedet, hvor det dyrkes. I vil også kunne opleve imponerende udsigter og naturoplevelser, og der er et væld af vandreruter, I kan gå i krig med.

Schleswig-Holstein

Sommerhus-Schleswig-Holstein

I den nordligste del af Tyskland finder I Schleswig-Holstein, og her er der plads til alle former for feriegæster. Der er mange sommerhuse at vælge imellem, og der er rig mulighed for at få et sommerhus beliggende i et smukt område dækket med hyggelige landsbyer, søer og smuk natur. Det er perfekt til en familieferie eller blot en tur for to! Schleswig-Holstein er i den grad præget af Nord- og Østersøen, så der er masser af hav, sandstrand, kyster, natur og parker. Et ideelt sted at komme helt ned i gear og nyde tiden med hinanden.

Schwarzwald

Sommerhus-Schwarzwald

Hvis I drømmer om at kunne slappe af blandt smuk natur, så er Schwarzwald et godt bud. Det er blevet et populært rejsemål for alle aldre, og det forstår man godt, når man kommer dertil. Den smukke natur og de skønne landskaber bliver kombineret med den mest venlige kultur og hyggelige traditioner. Man kan ikke andet end at føle sig hjemme og veltilpas i Schwarzwald. Der er et væld af hyggelige byer, hvor I kan leje et sommerhus, og lige meget hvad så er der en masse seværdigheder og ferieaktiviteter, som I kan benytte i ferien. Måske en aktiv vandretur i de smukke skovområder eller en tur i de mange kurbade?

Thüringen

Thüringen

Hvis jeres ferie skal indebære en masse kvalitetstid og afslapning med familien, så er Thüringen et godt sted at leje et sommerhus. Her får I mildest talt ren afslapning i skønne omgivelser for alle pengene! Hvis I trænger til, at der skal ske lidt mere, så er der en masse seværdigheder – især smukke borge og slotte. Fritidsaktiviteter går de heller ikke ned på, da der både er plads til cykling, klatring, vandreruter og meget mere, og så snart I trænger til at koble fra, så Thüringen det perfekte sted til kurbade og wellness.

Foreslået annonce: