Sommerhus Tjekkiet

Sommerhus Tjekkiet

Med en sommerhusferie i Tjekkiet er du sikker på at få en uforglemmelig rejse. Tjekkiet har masser at byde på, også når det gælder sommerhuse. I Tjekkiet har du mulighed for at leje skønne og hyggelige huse, som emmer af den lokale autenticitet og stemning. Husene vil oftest være indrettet af de enkelte ejere, som vil sørge for, at husene indeholder alt, hvad du og din familie har brug for, for at kunne holde den ideelle ferie. Sommervejret i Tjekkiet indbyder til udendørs afslapning i solen eller en frisk dukkert i poolen.

Der er nok at opleve i Tjekkiet. Landet har med sine smukke bjerglandskaber og idylliske byer alt hvad der skal til, for at give dig den perfekte ferie. Tag for eksempel på vandring ved de smukke søer og floder, tag madkurven eller fiskestangen med og nyd en eftermiddag i det grønne. Skal der mere fart på kan du også tage familien med ud på en frisk mountainbiketur eller et spil tennis. I Tjekkiet er der også rig mulighed for at komme en tur på golfbanen. Tjekkiet byer også på mange historiske og kulturelle attraktioner. Tag for eksempel på vandring ved de smukke borge, imponerende slotte og velbevarede middelalderlandsbyer.

Prag

Sommerhus-Prag

Prag er Tjekkiets hovedstad, og byen er uden tvivl et besøg værd. Her kan du opleve arkitektonisk smukke bygningsværker, flotte brostensbelagte gader og torve samt mange smukke broer, hvorfra du kan nyde udsigten over byen og kigget ned langs flodbredden. På byens mange torve kan du også nyde en forfriskning eller et godt glas øl, som Tjekkiet er verdenskendt for.

I Prag er der også rig mulighed for at opleve et væld af kulturelle aktiviteter som for eksempel koncerter eller en tur teateret. Prag bugner også af gode muligheder for shopping og hyggelige stunder på en af byens mange restauranter eller cafeer.

Foreslået annonce: