Sommerhus Storbritannien

Sommerhus i Storbritannien

Storbritannien er et populært feriemål for danskerne. Det gælder både dens storbyer som London, Oxford og Edinburgh. Men også det sydlige England med sit milde vejr og stejle, smukke kyster lokker mange turister til. Det samme gør det skotske højland med sine dramatiske udsigter, sine mange whiskydestillerier og endnu flere får.

En af grundene er, at det er nemt at komme til Storbritannien. Man kan flyve dertil på omkring to timer, og man sjældent give mere end 1000 kroner for en returbillet. Ofte kan den fås meget billigere. Det er derfor nemt feriemål både for en længere ferie og for en forlænget weekend.

Lige gyldigt om man er af sted i kortere eller længere tid, kan det være rart at have et sommerhus som base. Det giver en anden ro, at man har et sted og trække sig tilbage til, som er hyggeligt og lidt hjemligt. Et hotelværelse bliver ofte lidt sterilt, fordi det skal falde i alles smag.

Storbritannien er både kendt for deres lækre mad og deres knap så lækre mad. Fish and Chips er en yndet spise verden over, og der er få steder, hvor de laver den lige så godt som i Storbritannien. Retten Haggis, der blandt andet indeholder fåreindvolde, tager det de fleste lidt længere tid at blive gode venner med.

London

Sommerhus-London

London er hovedstaden i Storbritannien og er et overflødighedshorn af oplevelser. Næsten lige gyldigt hvad man kan lide og interessere sig for, kan man finde her. Man kan for eksempel se en lang række teaterstykker og musicals. Fordelen ved at rejse i Storbritannien er jo, at man kan forstå, hvad de siger.

Der er også et stort udvalg af tøjbutikker, cafeer og restauranter. Man kan derfor også sagtens få et par dage til at gå med at købe tøj.

Der er også masser af kunstmuseer og museer, hvor man kan lære om Storbritanniens historie. For ikke at tale om ikoner som Big Ben, London Eye og Buckingham Palace.

Skotland

Sommerhus-Skotland

I Skotland er det også muligt at tage på storbyferie. Det kan for eksempel være i Glasgow eller Edinburgh. Der er dog oggså god mulighed for at leje et sommerhus i det skotske højland eller på en af de skotske øer. Her kan man nyde freden og roen og gå ture, hvor man oplever den smukke skotske natur på tætteste hold.

Der er også mulighed for at leje et sommerhus i en mindre by, hvis man ikke har mod på at bo helt isoleret ude på landet.

Foreslået annonce: