Sommerhus Portugal

Sommerhus Portugal

Vil I gerne på en rigtig livsnyderferie, så er Portugal et vidunderligt land at tage til med dejlige badestrande, masser af sol, lækre kulinariske oplevelser, underholdning, bevægende musik og en rig kulturarv. I kan vælge mellem et stort antal sommerhuse, og uanset hvor mange personer I skal på ferie, og hvilke behov I har, så finder I helt sikkert et skønt sommerhus, som lever op til forventningerne om jeres drømmeferie. Portugal har lange kyststrækninger med vidunderlige strande, hvor I kan holde en idyllisk og afslappet badeferie. Her er masser af muligheder for at dyrke vandsport, sejlads, surfing og fiskeri. Populære feriedestinationer er Algarve-kysten og Lissabonkysten, hvor I finder nogle af landets bedste sandstrande og charmerende kystbyer. I områderne findes også gode golfbaner, tennisbaner og mange andre sportsaktiviteter. Er I en børnefamilie, kan I f.eks. besøge vandlandene Aqualand eller ZooMarine. Er I til fart over feltet, kan I besøge Algarve Gokart. I Krazyworld – Algarve Zoo og Lagos Zoo kan I opleve mange spændende dyrearter. Det portugisiske køkken er især kendt for sine lækre fisk- og skaldyrsretter. I kan vælge at købe friskfanget fisk med hjem og tilberede i jeres eget sommerhus, eller I kan vælge at gå ud og spise og få skønne kulinariske oplevelser på de mange restauranter.

 

Albufeira

EUROPEMEDITERRANEANPORTUGALALGARVEALBUFEIRARES_000172

Albufeira er et populært ferieområde i Algarve, og her kan I f.eks. leje et sommerhus, som ligger tæt ved stranden, så I nemt kan tage en svømmetur eller dyrke vandsport. I kan også slentre en tur gennem Albufeira by eller Albufeira Marina, som er et hyggeligt område, hvor der ligger mange restauranter, barer og et shoppingcenter. Her ligger også et Family Entertainment Centre for børn. Vandglade børnefamilier kan med fordel besøge Aqualand eller Slide&Splash, som er to vandlande med vilde rutsjebaner, eller I kan tage en tur til ZooMarine, hvor I kan svømme med delfiner. Albuferia byder også på et festligt natteliv for voksne.

 

algarve

Algarve byder på fantastiske kyststrækninger og flotte sandstrande, hvor I kan bade og sole jer. Vil I gerne på en skøn strandferie, kan I f.eks. vælge at leje et sommerhus i nærheden af stranden Praia da Marinha, som anses for at være den bedste og smukkeste strand i Algarve. Der findes mange charmerende og skønne byer langs Algarve-kysten, som I kan udforske. Oplev kulturelle og historiske seværdigheder som f.eks. den gamle bydel i Albufeira, den gamle fæstning og Museu Municipal de Arquelógia i byen Silves, eller den gamle havneby Lagos med fortet Forta da Ponta da Bandeira. Spis dejlige lokale fiske- og skaldyrsretter og oplev den portugisiske kultur.

 

Costa de Lisboa

costa de lisboa

Costa de Lisboa – Lissabonkysten – kaldes den portugisiske Riviera, og her kan I leje skønne sommerhuse i den dyre ende helt tæt ved kysten. Her kan I slappe af på de skønne strande og besøge de omkringliggende byer. Estoril er en charmerende by, hvor I finder Europas største Casino og mange sportsaktiviteter som f.eks. tennis, og restauranterne byder på gode gastronomiske oplevelser.  Cascais er en eksklusiv forstadsby til Lissabon med en livlig og hyggelig gågade og en skøn strandpromenade med gode restauranter. Herfra kan I nemt taget toget til Lissabon på 40 minutter og opleve storbyens spændende kultur og historie.

Foreslået annonce: