Sommerhus Kroatien

Lej et sommerhus i Kroatien! Hvorfor? Fordi Kroatien er et middelhavsland, der først for nyligt er blevet anerkendt som den uberørte perle, det er. Afhængigt af hvor på Kroatien-kortet, du sætter nålen, er der uanede muligheder for hede somre ved havet, delfin-spotting under øhop eller for at få tæerne dybt begravet i det lune sand.

Nordlige regioner byder på hjemmedyrkede, gastronomiske smagsoplevelser ud over det sædvanlige og velduftende vine fra vinmarkerne.

Vælger man at leje et sommerhus i nærheden af byens pulserende hovedstad, Zagreb, vil der være masser af chancer for at slappe af hjemme i sofaen efter lange traveture ved byens torve, grønne parker og smukke monumenter fra den Østrig/Ungarske tid.

Når man lejer et sommerhus i Kroatien, skaber man sin egen ferierytme og tilpasser dagens aktiviteter så de passer lige til familien eller den enkelte. Det vil være en god mulighed for at falde ind i omgivelserne og rigtigt at tage landet ind, som det er. Gå på markedet, køb nogle af de lokalt producerede råvarer og nyd selv at lave mad af dem i sommerhuset.

Læs mere om de skønne områder af Kroatien, hvor der kan lejes sommerhus til en hyggelig, og ikke mindst personlig, ferie.

Sommerhus i Dalmatien

Sommerhus-Dalmatia

Lej et sommerhus ved den kroatiske kyst ud mod det glitrende blå Adriaterhav – her er somrene lange og varme og vintrene milde og forfriskende. Der er rigeligt med strande til lange, solrige dage i de populære kystbyer.

Når I lejer et sommerhus ved den velbesøgte kyst bestemmer I selv dagens fart. Spis morgenmad når I har lyst, og tag til havet eller en af nabobyerne i jeres eget tempo.

Udover strand og hav er Dalmatien også kendt for at gemme på flere kulturhistoriske skatte, og for sine smukke nationalparker.

Spark feriesæsonen godt i gang i et sommerhus ved Dalmatiens kyst!

Sommerhus i Istrien

Sommerhus-Istria

Oplev Adriaterhavets største halvø fra et dejligt sommerhus ved havet. Sommerhusferien her er både for de aktivitetssøgende og for familier, der vil holde ferie ved børnevenlige strande. Istrien byder nemlig både på bjerge, klatring og lagunebadning – såvel som øen er kendt for de familievenlige områder ved vandet.

Fra et lejet sommerhus er det let at sætte et ferietempo der passer til familien og alle medlemmernes ferieønsker.

I et sommerhus kan I selv lave mad efter dagene i solen, men der er også rig mulighed for at prøve øens lokale retter hvor hovedingrediensen er trøfler, der graves op på halvøen.

Sommerhus ved Kvarner-bugten

Sommerhus-Kvarner Bugt

Lej et hyggeligt sommerhus ved bugten, der kaldes den mest uspolerede bugt i hele Europa. Ifølge nogle rejsende er området stadig et stykke paradis midt i Europa.

Et lejet sommerhus her sikrer de feriende fred og ro langs en kyst med imponerende natur og overdådig flora. Vandet langs den – for mange turister – endnu uopdagede bugt er blåt og meget dybt, og derfor er der store og smukke havne at se og opleve.

En sommerhusferie her er lig med lavere priser end andre byer i Kroatien og mulighed for at opleve den smukke natur de lokale glæder sig over til hverdag.

Foreslået annonce: