Sommerhus Italien

Sommerhus i skønne Italien

Italien er et populært rejsemål, der har meget at byde på. Landet kan tilbyde alt fra pasta og fodbold til spændende kultur og smuk natur – der er altså plads til enhver smag, interesse og aldre. Her er der både mulighed for en spændende storbyferie eller sol og strand, hvor man kan opleve den skønne italienske stemning, der er noget helt særligt. Så hvis du vil opleve mad, kultur og solrige dage ved stranden, så er Italien lige stedet – især hvis du er livsnyder.

Gennem årene er landet blevet et mere og mere populært rejsemål, og det er med god grund. Landets skønhed og det solrige klima er ikke til at stå for, og så er italienernes smittende livsglæde værd at opleve i sig selv. Hvis du samtidig gerne vil opleve landet på en hel særlig måde og bevæge dig væk fra de sædvanlige hotelophold, så er sommerhus et meget populært valg. Her får I mere plads, privatliv og mere fleksibilitet end ved de mange hoteller – og det er ofte også en billigere løsning.

Abruzzo

Sommerhus-Abruzzo

Hvis I drømmer om at opleve den italienske natur helt tæt på, så er Abruzzo lige stedet for jer. Området er kendt for de smukke grønne områder, bjerge og imponerende landskaber. Regionen byder også på meget smukke byer, så selvom jeres sommerhus ligger længere ind mod landet, så er der en masse at opleve, og det er nemt at komme ud til kysten. Så hvis det er skønne naturoplevelser, I er ude efter, så er Abruzzo stedet for jer.

Adriatic Sea

Sommerhus-Adriatic Sea

Hvis I længe har drømt om en ægte italiensk strandferie proppet med sol og badning i lange baner, så er en ferie nær Adriatic Sea det perfekte rejsemål. Her er der en lang række af badebyer at vælge imellem, og de byder alle på lækre og lange hvide sandstrande, der passer perfekt til børnefamilier. Det er et rigtig godt udgangspunkt, hvis I ønsker den klassiske afslappende ferie, hvor man kommer helt ned i gear og gør sig klar til den kommende hverdag. Det er ikke så mærkeligt, at badebyerne lokker så mange glade gæster til, da området altid byder på en dejlig gæstfrihed, en skøn atmosfære og et dejligt klima. Det er et rejsemål, der er ideelt til hele familien, da der både er plads til badeferie, men også sjove og aktive udflugter.

Como Søen

 

Como Søen

Vil I gerne på ferie et sted, der emmer af hygge og æstetik? Så er et sommerhus ved Como Søen det rette valg for jer. Como Søen er kendt for dens skønhed og frodighed, og det er i den grad et besøg værd. Stedet er yderst populært og tiltrækker turister, og det er med god grund, men på trods af den store popularitet, så har den stadig beholdt dens charme. Find jeres sommerhus i én af de charmerende byer, der ligger i nærheden, og oplev befolkningens gæstfrihed og en stemning, der i den grad smitter.

Friuli Venezia Giulia

Sommerhus-Friuli Venezia Giulia

Friuli Venezia Giulia er også kendt for sine skønne naturområder, og det er en region, der hovedsageligt er indehaver af smukke bjergrige områder, bakker, skove og skønne floder. Naturoplevelser skal man i hvert fald ikke lede længe efter. Ud til Adriaterhavet ligger der mange dejlige strande, og det er i den grad et område, der er genialt for børnefamilier. Friuli Venezia Giulia er nemlig kendt for deres børnevenlige sandstrande, der både er lange og brede. Når I har fået nok af de solrige dage ved stranden, så er der også rigelig med seværdigheder at gå i krig med.

Lake Garda

Sommerhus-Lake Garda

Endnu et populært rejsemål i Italien er Lake Garda – det mest populære i Norditalien for at være helt præcis. Det er Italiens største sø, og det er derfor med god grund, at folk strømmer her til. Lake Garda er en skøn perle i sig selv, hvor der plads til både de yngre og de ældre turister. Her er der nemlig plads til enten at få en spændende og udfordrende tur med de mange aktivitetmuligheder, eller man kan i stedet vælge at nyde den smukke natur og de hyggelige gamle byer, der ligger omkring.

 

Lazio

Sommerhus-Lazio

Lazio er et af de mange skønne steder i Italien, hvor det kan anbefales at leje et sommerhus. Her kan I nyde ferielivet med smuk natur, der byder på bjerge, søer og meget andet, og hvis I er til oliven og vin, så er dette også det rette sted. Lazio er en region i det centrale Italien, og det er derfor også her, at I kan opleve Rom, som er Lazios største attraktion. Regionen byder dog både på større og små byer, og de er alle et besøg værd. Når I bliver trætte af bylivet, så er det også her, at I vil finde lange hvide sandstrande, hvor man snildt kan tilbringe et par dage.

Ligurien

Sommerhus-Ligurien

Hvis I drømmer om en skøn badeferie, så er Ligurien et oplagt valg. Kystregionen byder på et dejligt og mildt kystklima og små sandstrande, der er oplagt til en badeferie. Ligurien består dog primært bjerge, og det er derfor også her, at Alperne og Appenninerne bliver repræsenteret. Området har derfor en god kombination af badeferie, betagende natur, smukke landskaber og idylliske byer, der i den grad er et besøg værd, hvis I vil lidt væk fra solsengen. Så om I er til sol og strand eller en aktiv ferie i bjergene, så er Ligurien anbefalelsesværdig.

 

Lombardy

Sommerhus-Lombardy

Lombardy er en region, der har lidt af hele; modebyen Milano, kultur og naturrige oplevelser. Mange kobler ofte Lombardy sammen med det berømte Milano, men regionen har meget mere at byde på end det. Et ophold i Lombardy vil nemlig også byde på mange historiske oplevelser, imponerende naturoplevelser og en madkultur, der er kendt for masser af gastronomi. Man går dog heller ikke forgæves, hvis man er ude efter lidt sol og strand, eller hvis man lige trænger til en pause ved den hvide sandstrand!

Maggiore

Sommerhus-Maggiore

Hvis I gerne vil opleve freden og roen ved jeres næste ferie til Italien, så er et sommerhus nær Maggiore søen det oplagte sted at vælge. Det er Italiens næststørste sø, og den er blandt andet kendt for, at der er lidt mindre postyr i forhold til de andre store søer. Hvis det er naturen, der lokker mere end kulturen i Italien, så er området omkring Maggiore perfekt. Her får I nemlig rolige og betagende naturområder og lidt færre af de klassiske seværdigheder. Det er her, at man kobler af og kommer helt ned i gear, men der er dog også rig mulighed for at være aktiv på turen.

Riviera

Sommerhus-Riviera

Nærmere kaldt Den Italienske Riviera, som er et helt klassisk feriested. Rivierean ligger i den smalle kystregion Ligurien og byder på et mildt og lækkert klima, der tiltrækker mange ferieglade gæster. Det er nemlig muligt at nyde det gode vejr året rundt ved Rivierean, og selvom I rejser dertil om vinteren, så vil det stadig føles som et mildt forår.

I kan vælge imellem den vestlige del af Rivieraen eller den del, der ligger øst for byen Genova. Begge dele har lige meget at byde, og det kan være svært at vælge fra eller til. Det kommer i høj grad an på, hvad I har af forventninger og ønsker til ferien, da det på den måde vil gøre det nemmere at vælge sted. Hvis det er de smukke udsigter og den helt særlige Riviera stemning, I er på udkig efter, så er det den østlige del, I skal tage til. Hvis det derimod er det klassiske strandliv, som I har planlagt ferien efter, så skal I rejse til den vestlige del. Det er perfekt til en badeferie med familien, hvor man stadig kommer tæt på de lokale.

 

Rom

Sommerhus-Rom

Rom er en by, som man er nødt til at opleve, så hvis I ikke har været der endnu, så er det ved at være på tide. Det er Italiens utrolige hovedstad, og den er toppen over dem alle – hvilket de resterende italienske byer ikke kan konkurrere med. Byen har en charme, som man ikke oplever andre steder, og den er så tillokkende, at man vender tilbage gang på gang. Oplev den kæmpe og interessante kultur, den italienske charme og folkelighed og de hyggelige gader – og meget, meget mere.

 

Sardinien

Sommerhus-Sardinien

Hvis smukke hvide sandstrande og et tropisk klima lyder som noget for jer, så vil en tur til Sardinien med sikkerhed falde i jeres smag. Sardinien er noget helt særligt, og man finder sjældent noget, der overhovedet er i nærheden af det. Det er Italiens næststørste ø, og den ligger lige midt i det dejlige middelhav. Brug jeres dage i det lækre og turkisblå hav blandt de farverige fisk og den varme sol. Det bedste sted til en badeferie!

 

Sicily

Sommerhus-Sicily

Hvis I vælger Sicily som jeres feriested, så skal I gøre jer klar på et væld af oplevelser. Sicily har mildest talt alt og er kendt som den mest interessante ø! Her vil I blive mødt af imponerende naturområder, lækre og rene strande, fascinerende historie og spændende seværdigheder. Man vil ikke komme til at kede sig – om man så er til det ene eller det andet. Der er plads til forskellige aldre og forskellige interesser, så der er rig mulighed for at hive hele familien med.

 

Toscana

Sommerhus-Toscana

Kender I det, når man bliver betaget af de mange smukke billeder og landskaber, som man ser i film, på nettet eller måske på et postkort? Toscana er stedet, der rent faktisk lever op til alle de billeder – og lidt mere til. Toscana er meget smuk, og man bliver bestemt ikke skuffet, når man ankommer. Her er der igen plads til lidt af det hele; mad, kultur, natur og dejlige sandstrande. Nyd ferien i de smukkeste rammer, som man aldrig ser til daglig!

 

Trentino-Alto AdigeSüdtirol

Trentino-Alto AdigeSüdtirol

Hvis I vil opleve det smukke landsskab helt tæt på, så er Trentino Alto Adige et rigtig godt bud. Regionen består af provinserne Trentino og Alto Adige/Südtirol, hvor de største byer er Trento og Bolzano. Regionen har tidligere været en del af Østrig, og flertallet taler stadig tysk i Südtirol. Regionen er kendt for det som sagt smukke landskab, smukke dale og søer – generelt en helt uberørt natur, der har en helt speciel ro over sig.

Umbrien

Sommerhus-Umbrien

Hvis I vælger at rejse til Umbrien, så vil I opleve et område, der er så billedskønt, at man knap nok kan tro det. Naturen, bakkerne, søerne og de smukke landskaber, der snildt kunne hænge som et maleri på væggen. Umbrien ligger perfekt i forhold til Rom og Toscana, men I kan sagtens få nok med oplevelser i Umbrien. Der er rig mulighed for en masse aktiviteter – både i naturen, men også i de kulturrige byer fyldt med historie.

Venedig

Sommerhus-Venedig

Venedig er en by, der har noget helt særligt over sig. Mange siger ofte, at den er helt unik, og så gemmer der sig noget magisk og til tider mystisk over byen, der byder på en masse hemmeligheder og i den grad charme. Venedig er ikke en by, som man skal skynde sig igennem, da den har så meget at byde på – tag jer tid og nyd byen i fulde drag. Man kan komme tilbage gang på gang, og byen vil altid have noget nyt at byde på. Der vil altid være nogle dele eller kulturoplevelser, som man ikke har været igennem før. En ferie i Venedig er en ferie, som man ikke skal snyde sig selv for!

Foreslået annonce: