Sommerhus Grækenland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sommerhus Grækenland

Drømmer I om en skøn badeferie eller aktiv ferie i Grækenland, hvor I selv kan sætte tempoet, så er det ideelt at leje et sommerhus. Grækenland byder på et væld af muligheder for, at I kan få et sommerhus, som passer præcis til jeres ønsker. Hvis I gerne vil holde en badeferie, kan I vælge at bo langs de smukke kyster, hvor I kan sole jer og bade i det azurblå hav. Vil I gerne være fysisk aktive på jeres ferie, så har Grækenland en varieret natur, hvor I kan vandre gennem dale, olivenlunde, fyrretræsskove og nyde udsigten til de fantastiske bjerge. Den autentiske græske kultur og venlige lokalbefolkning møder I overalt i de små landsbyer, hvor I også kan nyde et velsmagende måltid mad på en af de mange tavernaer. Grækenland er rig på kulturarv og historie og er den vestlige civilisations vugge. Mange steder kan I opleve arkæologiske udgravninger og bygninger, som stammer tilbage fra antikken. Det er helt op til jer selv, hvordan I vælger at sammensætte jeres ferie, men med et lejet sommerhus får I fleksibiliteten til f.eks. at være i private omgivelser med f.eks. egen pool, gå til stranden eller tage på spændende udflugter i området.

Korfu

Sommerhus-Korfu

Korfu er en af de smukkeste græske øer, hvor I kan holde en vidunderlig ferie. Her kan I vælge mellem mange forskellige sommerhuse og finde netop det, som passer bedst til jeres behov. I kan f.eks. vælge at bo tæt ved de populære badestrande Agios Georgios og Agios Gordis, hvor I kan sole jer i det bløde sand og svømme i det klare vand. I kan tage på vandreture i det frodige landskab med cyprestræer og olivenlunde. Korfu byder på forskellige fysiske aktiviteter som vandsport, ridning og golf. Af spændende seværdigheder kan nævnes det flotte Achillion palads og Korfu bys historiske bygninger samt kapellet på øen Pontikonisi.

Kreta

Sommerhus-Kreta

Få en vidunderlig ferie på den populære og solrige ø Kreta i et lejet sommerhus. Kreta byder på sol, strand, skøn natur og masser af spændende oplevelser. Lejede sommerhuse fås i mange størrelser og prisklasser på øen, og I kan helt sikkert finde et, der lever op til jeres ønsker. På Kreta kan I opleve store seværdigheder som Knossos og Samaria-kløften. I kan også vælge at dase på stranden eller dyrke sportsaktiviteter. Øen er rig på kulturarv, og i Kretas næststørste by Chania kan I f.eks. opleve byens middelalderkvarter, Janitshar-moskeen, kirker og forskellige museer med bl.a. byzantinsk kunst og klassiske skulpturer.

Peloponnes

Sommerhus-Peloponnes

Peloponnes er en naturskøn del af det græske fastland, hvor I kan leje et sommerhus i idylliske omgivelser. Vælg mellem mange typer af sommerhuse og find det, som lever op til jeres forventninger til den perfekte ferie i skønne, afslappende omgivelser. Her kan I bade langs de vidunderlige kyststrækninger eller køre og vandre i det frodige landskab med pinjetræer og bjerge. Peloponnes har mange fascinerende historiske og kulturelle seværdigheder, som I kan besøge i jeres ferie. Oplev f.eks. de kendte byer Delphi og Sparta, Grækenlands højeste bjerg Olympen, de antikke byer Mykene og Tiryns samt det berømte Amfiteater og Askeklepios-helligdommen i Epidaurus. I kan også besøge Koritherkanalen eller vandre i Vouraikos-dalen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5981″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Foreslået annonce:” link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=15215&bannerid=40651“ target=“_blank”][/vc_column][/vc_row]