Sommerhus Danmark

Sommerhus Danmark

Den danske sommer byder på mange vidunderlige oplevelser i naturen, som I kan opleve helt tæt på, når I vælger at leje et sommerhus i Danmark. I kan bo tæt ved de mange flotte kyster og skønne sandstrande, hvor der er masser af muligheder for at sole sig eller få en dukkert i havet. Børnene kan tilbringe meget tid i sandet med at lege og bygge sandslotte eller fange krabber. I kan hygge jer sammen med familien eller invitere venner på besøg. I kan vandre i den smukke natur omkring jer, cykle ad cykelstier eller ride langs veje, stier, skov og strand. Uanset hvor I landet, I vælger at leje et sommerhus, så findes der mange attraktioner. I kan f.eks. besøge forlystelsesparker, vandlande, dyreparker, Zoologiske Haver og opleve mange kulturelle og historiske seværdigheder som f.eks. museer og bygninger. Overalt finder I mange spændende restauranter og caféer, hvor I kan smage forskellige lokale specialiteter eller spise veltilberedte måltider, med mindre I foretrækker selv at lave jeres egne måltider hjemme i sommerhuset. Lejer I et sommerhus i Danmark, bestemmer I selv, hvor stort det skal være, og hvilke faciliteter der skal være, og her kan I nyde en afslappet ferie i jeres eget tempo i det milde danske sommervejr.

Bornholm

Sommerhus-Bornholm

På Bornholm – også kaldet Solskinsøen – finder I et stort udvalg af sommerhuse, hvor I kan nyde jeres ferie i afslappende omgivelser. I kan sole jer og svømme på de børnevenlige strande Dueodde og Balka eller på klippestranden ved Sandvig og Sandkås. Vil I gerne opleve den storslåede natur, kan I vandre eller cykle rundt på øen og besøge klippeformationerne Helligdomsklipperne, Paradisbakkerne eller Slotslyngen. I kan også opleve seværdigheder som Bornholms rundkirker, borgruinen Hammershus, Gamleborg, fæstningen Christiansø og Utzons vandtårn. I kan også besøge et af røgerierne og smage røget sild og fiskefrikadeller eller besøge Svaneke Bryghus.

Falster

Nykøbing Falster; set fra Lollands-siden. Dato: 14.08.13 © Foto: Claus Haagensen/Chili Dato: Chili foto & arkiv

Lejer I et sommerhus på Falster, kommer I til at bo midt i den dejlige natur og tæt på rolige strande. I beslutter selv, hvilken type sommerhus I gerne vil bo i, og det er er helt op til jer, om I vil bruge ferien på at slappe af ved stranden eller opleve naturen og forskellige seværdigheder i området. Har I lyst til at udforske det historiske Danmark, kan I f.eks. besøge det spændende Middelaldercenter og spise lækker nordisk mad på middelalderrestauranten ”Den Gyldne Svane.” Vil I gerne opleve spændende dyr, kan I besøge Krokodille Zoo eller Guldborgsund Zoo & Botanisk Have. I får masser af action på Marielyst Gokart og Paintball Center.

Fyn

Sommerhus-Fyn

Vil I gerne tilbringe sommerferien omgivet af skøn natur og med masser af muligheder for spændende aktiviteter, så er det ideelt at leje et sommerhus på Fyn. Der findes et stort udvalg af spændende sommerhusboliger, som I kan vælge imellem, og som passer til jeres ønsker. Fra jeres lejede sommerhus kan I nemt komme til stranden og bade, og I kan tage på udflugter i sommerlandet og besøge forskellige seværdigheder. Oplev f.eks. Odense Zoo, Den Fynske Landsby, Danmarks Jernbanemuseum, Egeskov Slot som har forskellige udstillinger med bl.a. veteranbiler og dukkehuse, Marstal Søfartsmuseum eller tag på hvalsafari i Middelfart.

Langeland

Sommerhus-Langeland

I kan leje et sommerhus på Langeland til gode priser og få et fantastisk ferieophold. Langeland byder på vidunderlige naturlandskaber, idylliske bindingsværkshuse og flotte herregårde, og en smuk udsigt over Det Sydfynske Øhav. I kan gå ture langs skønne strande, sole jer og tage en frisk dukkert. Her er mere end 141 km strand, og her er skov og fuglereservater. På Langeland er der mange muligheder for fysisk udfoldelse og underholdning som f.eks. besøg på Koldkrigsmuseum og i gamle vindmøller. Af aktiviteter for børn kan nævnes Gorilla Park Svendborg, Segway Langeland, Rasmus Klump skib, minigolf, alternativ golf, ridning og byvandring med Rotten Ruth.

Limfjorden

Sommerhus-Limfjorden

Lej et sommerhus ved Limfjorden i Nordjylland og nyd de lyse sommernætter og den fantastiske udsigt over vandet. For jer, der gerne vil slappe af og være i pagt med naturen, og som også sætter pris på en fysisk aktiv ferie, er her masser af muligheder for at få uforglemmelige oplevelser. I kan vælge at tage på skønne cykelture langs Limfjorden eller på Mors. I kan også tage på fisketure, sejlture eller østerssafari i Limfjorden. Fårup Sommerland er en populær forlystelsespark, som ligger nord for Limfjorden, og I kan f.eks. også køre en tur til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Aalborg Zoo eller Skagen.

Lolland

Sommerhus-Lolland

På Lolland kan I leje et sommerhus i unikke omgivelser og få en uforglemmelig ferie. Her er dejlige badestrande, en alsidig natur og idylliske landsbyer. I kan tage bilen eller leje cykler og køre rundt i landskabet og opleve de forskellige attraktioner. Det kendte vandland Lalandia i Rødby byder på alverdens sjove vandaktiviteter for børn og voksne. I Knuthenborg Safaripark kommer I helt tæt på de vilde dyr, og her kan børnene lege i Limpopoland. Vil I gerne opleve en bid af det gamle, historiske Danmark, kan I besøge Frilandsmuseet i Maribo. Med jeres eget sommerhus, kan I holde en ferie i jeres eget tempo.

Vesterhavet

Sommerhus-Vesterhavet

Med et lejet sommerhus ved Vesterhavet bor I helt tæt på de fantastiske vidstrakte strande og kyster. Er I glade for at vandre i naturen og bade i bølgerne, så er det et oplagt valg at vælge et sommerhus i netop dette område af Danmark. Fra jeres lejede sommerhus kan I tage på spændende udflugter til f.eks. Jesperhus Blomsterpark, eller I kan besøge spændende museer som Hjerl Hede, Struer Museum, Thyholm Egnsmuseum, som alle bidrager til at fortælle historier om Danmark. I kan også få mange spændende oplevelser i Jyllandsakvariet, Kystcentret i Thyborøn, Mønsted Kalkgruber, Daugbjerg Kalkgruber, Holstebro Badeland og LEGOLAND.

Foreslået annonce: