Sommerhus Belgien

Sommerhus i Belgien

Sommerhusture er for mange lig med en afslappet og personlig måde at holde ferie på. Man kobler af i et hjem der ikke er ens eget med dertilhørende forpligtelser – og man er ikke bundet af hotellers morgenmadstider og housekeeping-rutiner.

Belgien er et lille land, kun en smule større end Jylland, men så absolut et besøg værd på en sommerhustur.

Det lille nordvest-europæiske land er stort på andre måder end rent geografisk – landet byder blandt andet på 13 forskellige steder der er på UNESCO’s verdensarvsliste. For de mere gastronomisk interesserede skal selvfølgelig også nævnes, at Belgien omtales som øl- og chokoladehimlen for connoisseurs. Der brygges over 800 forskellige slags øl i Belgien og chokoladeelskere vil nyde at spise de håndlavede pralinere på deres oprindelsessted, ikke at forglemme at belgiske vafler selvfølgelig også kommer fra Belgien og kan købes på gaderne.

Ud over chokolade og øl lokker den belgiske natur også rejsende til. Særligt de grønne parker, søer og zoologiske haver er interessante og populære rejsemål.
Belgien er et lille land med store oplevelser for alle typer af turister og er et dejligt land at være på sommerhusferie i.

Et lejet sommerhus i Belgien kan både være udgangspunkt for en dejlig og interessant sommerferie, men også for vinterens skiferie.

Bruxelles

Sommerhus-Bruxelles

Bruxelles er hovedstaden i Belgien og er en by der har fået status af ‘must-see’ i Europa. Den er blandt kendt for at være en smeltedigel af kulturer og at være centrum for særlig belgisk mode, kunst.

Kosmopolitiske Bruxelles ligger lige på grænsen hvor Nord- og Sydeuropa møder hinanden og er egentlig stadig en rolig hovedstad, hvorfra man kan tage sporvognen ud i skoven.

Her lever belgierne det gode liv, drikker øl og spiser god ost uden at tage sig så meget af at byen også er både NATO- og EU-hovedsæde. En sommerhustur hertil vil give mange oplevelser og indtryk.

Flandern

Sommerhus-Flandern

Belgien er et yndet sted at holde skiferie og der er åbnet mange nye skisportssteder for det sneglade folk i 2016. Flandern er den nordlige region af Bruxelles og er en populær sommerhusdestination i forbindelse med både cykling og ski.
Mange skiresorts giver gode muligheder for hele, aktive dage på ski inden man vender hjem til sommerhuset til afterski og varm mad. Mange dygtige skiløbere elsker at holde skiferie i Flandern-regionen.
Eftersom en skiferie kan være en dyr fornøjelse for en skiglad familie, er leje af sommerhus et mere økonomisk valg end mange af de skiresorts der ligger i Belgien.

Wallonien

Sommerhus-Wallonien

Regionen Vallonien udgør over halvdelen af Belgien i syd, men er på mange måder stadig uopdaget fordi det er Belgiens tyndest befolkede område. I Vallonien kan man blandt andet finde en by, der kalder sig verdens mindste by.
I øst ligger det smukke skov- og bakkeområde Ardennerne der har en meget poetisk natur. Her er også mange skisportssteder hvor man kan stå på ski hele dagen inden man vender hjem til varme og afslapning i sommerhuset.
Regionen Vallonien danner meget smukke rammer om vinterens skiferie og vinterhygge.

Der er også mange charmerende byer og betagende vinterlandskab man kan besøge imellem skiturene.

Foreslået annonce: