Ski Rumænien

Ski Rumænien

Rejs til Rumænien på skiferie og få fantastiske oplevelser til billige penge. I De Transsylvanske Alper ligger de mest populære skisportssteder i Rumænien: Arieșeni – Vartop, Azuga, Poiana Brașov og Sinaia. Her kan I nyde en aktiv ferie i sneen fyldt med sjove oplevelser for hele familien, som ikke koster alverden sammenlignet med skiferier i f.eks. Frankrig eller Østrig. I får masser af pister at suse nedad, og i Poiana Brașov er det endda muligt at løbe på ski om natten, hvis I har lyst til at få en anderledes oplevelse. Hvis nogle af jer er nybegyndere, så findes der skiskoler på alle skisportsstederne, hvoraf nogle har engelsktalende skiinstruktører. Det er billigt at leje ferielejligheder eller bjerghytter i Rumænien, hvor I kan bo komfortabelt og nyde den fantastiske udsigt over det sneklædte bjerglandskab. I Rumænien kan I spise god og billig mad på restauranterne. Trænger I til en fridag fra skiløb, så findes der spændende seværdigheder i området, bl.a. Scărişoara-grotten med underjordisk gletsjer, Draculas slot (Branslottet) og kongeslottet Peleș. Er I eksempelvis en familie, som gerne vil af sted på en billig skiferie, så er Rumænien et godt alternativ til f.eks. Norge, Frankrig og Østrig. I får en fantastisk og anderledes skiferie i et særpræget land og rimelig god kvalitet til lave priser.

Arieseni – Vartop

Arieseni – Vartop

Ski Arieșeni – Vartop

Arieșeni – Vartop er et meget populært skisportssted i et smukt alpelandskab med 3 pister på henholdsvis 500, 1000 og 1600 meter, som I kan tage svævebanen op til og suse nedad. Arieșeni – Vartop har mange skønne ferieboliger til billige priser, som passer til jeres forventninger og behov, hvad enten I ønsker at bo i bjerghytter eller lejligheder. Afterskiing og restaurantbesøg er en billig fornøjelse i Rumænien. Vil I gerne have andre oplevelser, så kan I tage på spændende vandreture i området og opleve Scărişoara-grotten, som ligger 1165 meter over havets overflade og har en underjordisk gletsjer samt den fascinerende klippehule Cetățile Ponorului.

Azuga

Ski-Azuga

Ski Azuga

Azuga er et kendt skisportssted i Prahova-dalen, som er et vidunderligt område i Rumænien. Vælger I at holde skiferie her, så får I muligheden for at løbe på Rumæniens to bedste piste: Sorica og Cazacu. I Azuga finder I mange charmerende ferieboliger, hvor I kan nyde aftnerne sammen i en komfortabel lejlighed med en fantastisk udsigt over de snedækkede bjerge. I kan også tage på afskiing på de lokale barer og spise middag på en god restaurant, og både øl, vin og mad fås til billige priser. Azuga egner sig til både lange ferier og korte skiweekender, for lufthavnen ligger blot to timers kørsel derfra.

Poiana Brasov

Ski-Poiana Brasov

Poiana Brașov

Poiana Brașov er det største og mest populære vintersportssted i Rumænien, som ligger i 1200 meters højde og er omringet af fire store bjerge. Skiresortet har 24 km alpin-piste, og hvis I er nybegyndere, kan I tilmelde jer skiskolen, hvor skiinstruktørerne taler engelsk. I kan løbe på skibakkerne både dag og nat, idet stedet har et koncept, der hedder ”Night Skiing”. I kan vælge, om I vil indlogere jer på et af resortets mange store alpin-hoteller, eller om I foretrækker at bo i en anden type feriebolig som f.eks. en bjerghytte. Draculas slot, Branslottet, ligger i nærheden, hvis I får lyst til at tage på sightseeing.

Sinaia

Ski-Sinaia

Ski Sinaia

Skiresortet Sinaia ligger i Prahova-dalen og er opkaldt efter det bibelske Sinaibjerg. Sinaia har mange besøgende, som kommer for at stå på ski og vandre. I Sinaia findes 12 piste og 9 skilifte, og I står på ski i 1200 meters højde i pragtfulde snelandskaber. I kan vælge mellem mange hyggelige og billige ferieboliger i Sinaia, som passer til jeres behov. Efter de fysiske aktiviteter om dagen, er der afterskiing på barer og restauranter. I området findes desuden mange seværdigheder, hvis I ønsker at tage en fridag fra skibakkerne. I kan f.eks. besøge eventyrslottet Peleș eller Luminiş Villaet – museet for den rumænske komponist Georges Enesco.

Foreslået annonce: