Feriebolig Ungarn

Råd til at finde feriebolig i Ungarn

Ungarn i det centrale Europa beliggende med grænser til hele syv andre nationer. Landet er beliggende på Pannoniske Slette har utroligt meget at byde på for turister. Landets hovedstad Budapest er et ekstremt populært sted for storbysferier. Byen har meget at byde på både for familien, men også hvis du rejser uden børn. Her er spændende historie, en inspirerende kreativ atmosfære og en fascinerende kultur. Livet langs Donau er virkelig spændende at følge, så du kan ikke undgå at få gode oplevelser på en rejse til Budapest. Ud over Budapest kan du rigtigt mange steder i Ungarn leje feriehuset. Dette både i det østlige Ungarn, i landets sydlige del, den vestlige, men primært omkring Balatonsøen i det centrale Ungarn er det populært at leje ferieboliger.

 

Lake Balaton

Feriebolig-Lake Balaton

Ungarn har ingen kystlinie til hav. Men til gengæld har de Balatonsøen. Søen er den største i centraleuropa, og ekstremt præget af turisme, da søen er særdeles egnet til badning og sejlads med sejlskibe og andet. Ved søen finder du et super godt udvalg af flotte feriehuse, og du får med disse en super god mulighed for at holde en aktiv ferie.
I den nordlige del af søen ligger regionen Veszprém med blandt andet mulighed for at bo i selve byen Veszprém. I den sydlige del af Balatonsøen findes super flotte strande i regionen Somogy. Her er søen meget lavvande, og dermed er området børnevenlig. Børnefamilier kan med fordel leje ferieboliger i dette område. Desuden er en mindre del af søen i regionen Zala. Her kan du møde det ægte Ungarn med mulighed for at besøge små landsbyer med ægte ungarnsk venlighed og et godt måltid mad. Udvalget af boliger ved Balatonsøen er generelt til alle prisklasse og til alle behov. Og du kan i forbindelse med dit ophold ved Balatonsøen let og hurtigt besøge Budapest.

Foreslået annonce: