Feriebolig Tyskland

Feriebolig Tyskland

Tyskland er et stort land, som byder på mange spændende oplevelse for hele familien. Lejer I et feriehus i Tyskland, kan I holde en skøn ferie med masser af naturoplevelser, besøge forlystelsesparker og badelande, og I kan opleve mange imponerende historiske og kulturelle seværdigheder. I kan vandre i fascinerende og varierede landskaber med skove, floder og bjerge og lægge vejen forbi små, idylliske landsbyer. I den nordlige del af Tyskland finder I badebyer med lækre sandstrande, og hvis I er interesserede i spa og wellness, så er det også en mulighed. Interesserer I jer for kultur, så kan I besøge gamle borge og slotte, museer og mindesmærker rundt omkring i landet. Det er helt op til jer, hvordan I ønsker at tilbringe ferien, og I kan leje en feriebolig, som præcis lever op til det, I har brug for. I kan vælge mellem mange delstater og byer i Tyskland, som har hver deres særpræg og byder på uforglemmelige ferieoplevelser. Med jeres egen feriebolig får I desuden fleksibiliteten til at vælge, om I vil spise hjemme eller ude på en af de mange spændende restauranter, og I bør bestemt unde jer selv at smage nogle af tyskernes mange lækre egnsretter – for tyskerne spiser nemlig andet en bare pølser og sauerkraut.

Baden-Württemberg

 

Baden Württemberg

Delstaten Baden-Württemberg i Sydtyskland er for livsnydere, og her kan I leje en feriebolig i et område, som er fyldt med smuk natur, skønne kulinariske oplevelser og spændende kulturelle seværdigheder. I kan f.eks. tage på vandretur i Scwharzwald, cykle eller gå langs Bodensøen og besøge de varme kilder i Baden-Baden. Oplev også blomsterøen Manau og gå på opdagelse i hulerne i Schwäbische Alb. I byen Heidelberg finder i masser af kulturelle oplevelser som f.eks. slotsruiner, broen over Neckar, Kurpfälziches Museum med kunsthåndværk fra middelalderen og til i dag, universitetet og det smukke rådhus, som ligger på byens markedsplads, hvor der også findes mange restauranter og barer.

Bayern

Feriebolig-Bayern

I delstaten Bayern ligger mange skønne byer, hvor I kan leje en feriebolig og få spændende ferieoplevelser. Den Romantiske Vej mellem Füssen og Würzberg er 350 km lang og en af Tysklands største turistattraktioner. Kører I ad den vej, får I set mange hyggelige byer undervejs. Gå ikke glip af Bayerns berømte eventyrslot Neuschwanstein, som imponerer med sin arkitektur. Bamberg er en 1000 år gammel by med domkirke og universitet og imponerende mange smukke, fredede bygninger. I München kan I opleve Frauenkirche med to kuppeltårne, som er byens vartegn. Er I kunstinteresserede, så besøg Münchens museumskvarter. München er også kendt for den årlige Oktoberfest.

Berlin

Feriebolig-Berlin

Tag på en vidunderlig storbyferie i Berlin, hvor I finder et kæmpestort udvalg af ferieboliger – og helt sikkert også en, som I har lyst til at bo i, mens I er på ferie. Populære turistattraktioner i byen er Brandenburger Tor, Reichtag-bygningen og Checkpoint Charlie. Vil I gerne slappe af i grønne omgivelser, kan I gøre det i Tiergarten eller tage på en sejltur på floden Spree. Berlin Zoologiske Have skal nok vække begejstring, hvis I har børn med. Slentrer I gennem byens gader, kan I nyde storbystemningen og spise på det store udvalg af spændende restauranter og cafeer. Byen har desuden et livligt natteliv.

Bremen

Feriebolig-Bremen

Bremen ligger ved Weserfloden og er den ældste søfartsby i Tyskland. Her kan I leje en hyggelig feriebolig til rimelige priser og få mange spændende kulturoplevelser. I den charmerende gamle del af byen finder I markedspladsen Schnoor, som er på UNESCO’s verdensarlivliste, og Skt Petri domkirke, Focke Museet og den traditionsrige Böttcherstraße er bestemt også værd at opleve. Vil I gerne shoppe, så har byen en hyggelig gågade med mange butikker. I kan spise dejlig mad på byens mange restauranter og cafeer, fx den kendte Bremer Ratskeller. I kan også slentre en tur langs Weserpromenaden Schlachte, hvor der bl.a. afholdes antikke loppemarkeder.

Hamborg

Feriebolig-Hamborg

Storbyen Hamborg har en skøn atmosfære og byder på et væld af oplevelser, og her kan I vælge mellem mange typer af ferieboliger. Reeperbahn er byens legendariske gade fyldt med restauranter, barer og underholdning. Byens vartegn er barokkirken St. Michaelis, og det er muligt at besøge kirkens klokketårn og beundre udsigten fra toppen. Af andre spændende oplevelser kan nævnes Emigrantmuseet Ballinstadt, Hamburger Kunsthalle og Panoptikum Vokskabinettet med mere end 100 forskellige berømtheder inden for showbiz, sport samt historiske personer. Får I lyst til kombinere storbyferien med en svømmetur, kan I tage til den hyggelige strand, som ligger ved floden Elben, eller I kan slentre en tur langs havnen.

Hessen

Feriebolig-Hessen

Lejer I et sommerhus i delstaten Hessen midt i Tyskland, kan I vælge mellem mange typer af dejlige ferieoplevelser for hele familien. I kan f.eks. tage på cykelferie og køre ad de afmærkede ruter Vulkanradweg og BahnRadweg Hessen, mens I nyder naturen omkring jer. I kan forkæle jer selv med et wellnessophold i kurbyerne Bad Salzhausen eller Herbstein. I Hanau ligger de berømte Brødrene Grimms fødehjem. I Nationalparken Kellerwald-Edersee kan I opleve den smukke natur, og her er mange vandsportsaktiviteter ved Tysklands største kunstige sø Edersee. I kan også opleve storbystemningen i Hessens hovedstad Wiesbaden og shoppe i gågaden Kirshgasse.

Mecklenburg

Feriebolig-Mecklenburg

Mecklenburg-Vorpommern i den nordlige del af Tyskland tilbyder mange spændende muligheder for en familieferie i en lejet feriebolig. Her er et storslået natur- og dyreliv, lange flotte kyststrækninger, mere end 2.000 søer og masser af frisk luft. Her kan I f.eks. sejle i sejlbåd eller kano og tage på vandreture i de vidunderlige landskaber. Vælger I en feriebolig langs stranden ved Østersøen, er der mange børnevenlige områder med legepladser. Der er også gode bademuligheder ved mange af søerne. Vil I gerne have andre oplevelser, kan I f.eks. besøge Schwerin slot, barken Gorch Fock eller de to akvarier Ozeaneum og Müritzeum.

Foreslået annonce: