Feriebolig Tyrkiet

Ferie i Tyrkiet

Hvis man skal på ferie i Istanbul, så har man flere valgmuligheder med, hvordan man vil bo. I Istanbul er der et stort udvalg indenfor hoteller. Der er hoteller, der ligger få hundrede meter fra centrum, og så er der nogen hoteller, der ligger et par kilometer fra centrum. Du kommer uanset hvad tæt på selve centrum, hvor du har nem adgang til alle byens muligheder såsom butikker og restauranter. Mange kan godt lide at bo på hotel, hvor du netop ikke selv skal sørge for at lave mad selv. Man kan også vælge at bo i en ferielejlighed. Her har man sin egen lejlighed, hvor man selv kan stå for at lave mad osv. Disse lejligheder ligger som regel også tæt på centrum. Hvis du mest er til campingferie, så kan du også vælge at bo på campingplads i Istanbul. Her har du nem adgang til stranden men også til byen. Når du tager på ferie i Istanbul, så kan du bo ligesom du vil. Uanset om det er på et hotel, hvor du ikke skal lave mad selv, i en ferielejlighed med eget køkken eller på en campingplads i en autocamper, hvor du har nem adgang til stranden.

Istanbul

Feriebolig-Istanbul

Istanbul er Tyrkiets største by. Istanbul er placeret på hver side af Bosporusstrædet, som adskiller Europa og Asien. Dermed kan du både opleve den europæiske kultur og den asiatiske kultur.

I Istanbul kan du både besøge de asiatiske markeder, prøve at drikke tyrkisk te eller at besøge en af deres bazaar. Hvis du gerne vil kigge i butikker, så kan du besøge en af Istanbuls 50 shoppingcentre og shopping malls. Du kan også se Den Blå Moske, prinseøerne, besøge Miniaturk, hvor du kan se hele Tyrkiet i miniature. De har også nogen flotte parker, hvor man kan sig en tur.

Foreslået annonce: