Feriebolig Storbritannien

Feriebolig i Storbritannien

Blot halvanden times flyvetur mod vest ligger et af danskernes foretrukne, europæiske turistmål – Storbritannien. Storbritannien består af England, Skotland, Wales og Nordirland, som til sammen udgør en turistvenlig union af lande, der på én gang minder om hinanden i landskab og kultur, men samtidig har hver deres helt unikke, nationale særkender. Uanset om du planlægger en længere rundrejse i hele Storbritannien, eller blot har ét af unionslandene i tankerne, er der rig mulighed for at udvide din historiske og kulturelle horisont i den tidligere kolonimagt mod vest.

Fra din feriebolig i Storbritannien kan du gå på opdagelse blandt storslåede victorianske, middelalderlige og keltiske bygningsværker, koble fra på lange vandreture i grønne klippelandskaber eller gæstfri småbyer på landet, mærke suset fra et af Storbritanniens højtråbende fodboldstadier, eller opleve det moderne og farverige kulturliv i hovedstæderne London, Belfast, Edinburgh eller Cardiff.

Som turist i Storbritannien er der både mulighed for afslapning, eventyr og fordybelse. Nyd naturen i unionens spektakulære haver, nationalparker og langs brusende kyster, fordyb dig i dens rige historie på museer og gallerier, og lad dig underholde af den blomstrende tradition for teater, musicals og live musik i en plet i verden, der har fostret mange af tidens helt store forfattere og historiske personligheder. Læs videre og find ud af, hvor du helst vil skåle med de lokale!

England

Feriebolig-England

Som turist i England er London umulig at komme udenom. Landets hovedstad er med på beatet, og byder indenfor til underholdning og oplevelser, der båder tager dig langt tilbage i fortiden med et stort katalog af museer og historiske bygningsværker, og samtidig præsenterer dig for tidens nyeste strømninger i et vibrerende kulturliv.

Find en feriebolig i den pulserende Soho, i forlystelsesbyen Brighton, havnebyen Portsmouth, naturskønne Bath eller en af landets andre indbydende stor- eller småbyer. Som turist kan du bl.a. opleve Big Ben, Houses of Parlament, Buckingham Palace, Picadelly Circus, British Museum, Natural History Museum, Canterbury Cathedral, Tunbridge Wells, det imponerende fortidsminde Stonehenge mm.

Isle of Man

Feriebolig-Isle of Man

I havet mellem kystlinjerne fra Irland, Nordirland, Skotland, England og Wales, finder du den lille, grønne ferieø, Isle of Man. På Isle of man kan du slappe af på uspolerede strande eller holde aktiv ferie i alsidig natur, mens både by og land byder på mulighed for historisk og kulturel fordybelse.

Nyd udsigten fra Manx Electric Railway, Steam Railway, Douglas Horse Trams og Snaefell Mountain Railway, kig forbi Tynwald Hill, Fairy Bridge, World Tin Bath Championship, Hop tu Naa, eller oplev øens levende dyreliv.

Kanaløerne

 

Kanalsøerne

Kanaløerne er en øgruppe i Den Engelske Kanal mellem England og Frankrigs kyster, hvor du kan opleve det bedste fra begge verdener. Øgruppen består af 5 øern hvoraf ‘Dronningeøen’ Jersey, er den mest besøgte. Med sit milde klima, der får den storslåede natur til at springe ud allerede i februar, ligger rammerne for et alsidigt ferieophold for både eventyrere og børnefamilier.

På Kanaløerne kan du opleve tidevandets forandring af landskaberne hver 6. time, sætte tænderne i det mørke kød fra Jersey-køer og deres levende gastronomiske traditioner med alt godt fra havet, udnytte kysternes smukke strandområder, eller besøge St. Helier og gå på opdagelse på museer, blandt klosterkirker og andre historiske seværdigheder, som fx borgen Elizabeth Castle.

Nordirland

Feriebolig-Nordirland

Ligesom resten af Irland, er Nordirland berygtet for sin gæstfrie befolkning. Drik en Guinness på en lokal pub til traditionel live musik, nyd udsigten over grønne, bjergrige kyster på vandretur, eller gå på opdagelse i historie- og kulturrige byer som Belfast, Armagh, Derry, Newry, Omagh, Lisburn og Carrickfergus. I Nordirland kan du fordybe dig i landets blodige fortid, og nyde den nu etablerede fred i naturskønne omgivelser.

Oplev The Titanic Experience og se hullet på havnen, hvor Titanic blev bygget, Ulster Museum i den botaniske have, byens mange wall murals og fredsmure, Ulster Folk & Transport Museum, eller shop løs i populære centre og markeder som Castle Court, Victoria Centre og St. George’s Market.

Skotland

Feriebolig-Skotland

Det siges at de bjergrige, skotske landskaber gav J.K. Rowling inspirationen til universet i Harry Potter, og du kan da også forvente dig en magisk oplevelse, når du opholder dig som turist i Storbritanniens nordligste land. Skotland byder på seværdigheder og oplevelser, der både henvender sig til naturelskere og bymennesker. I byer som Edinburgh, Glasgow, Newcastle, Argyll, Stirling, Glencoe, eller middelalderbyen St. Andrews, finder du nogle af landets mest seværdige naturområder, udsigter og attraktioner, som du ikke må gå glip af.

Oplev kongepaladset Royal Mile, de farvestrålende Princess Street Gardens, den victorianske shoppinggade Princess Street, middelalderslottet Stirling Castle, golfbanen St. Andrews Old Course, eller gå på vandretur i det skotske højland omkring Loch Lomond.

Wales

Feriebolig-Wales

I Wales kan du opleve storslåede naturområder og mærke historiens vingesus i velbevarede middelalderbyer. Den helt særlige stemning, der florerer i Wales, hvor sagn og tradition møder moderne storbyliv, er med til at gøre landet til en turistmagnet uden lige, og du finder hurtigt en velegnet feriebolig til dit ophold – hvad enten du søger bondegårdsferie eller ophold på luksushotel.

Oplev den barske og betagende Snowdonia Nationalpark, hvor vandfald, søer, klipper og grønne bakkelandskaber sætter scenen omkring det højeste bjerg i det lille land – Snowdon, som kan bestiges. I middelalderbyerne Conwy og Caernarfon kan du opleve smukke slotte og fæstningsanlæg som Conwy Castle, og af kulturelle oplevelser kan bl.a. Glynn Vivian Kunstgalleri, Millennium Stadium, Port Eynon og Amgeudddfa Ceredigion anbefales.

Foreslået annonce: