Feriebolig Rusland

Feriebolig i Rusland

Når man tager på ferie i Rusland, så er der måder, at man kan vælge at bo på. Man kan vælge at bo på hotel, hvor man kan spise på hotellets restaurant eller at gå ude og spise hver dag. Man kan også leje en ferielejlighed, hvor man har sin egen lille lejlighed, hvor man kan lave aftensmad og vaske tøj osv selv. Man kan også vælge at tage på en kør-selv ferie til Rusland, hvor man bor på en af deres campingpladser. I Rusland har de nemlig mange campingpladser.Så der er rig mulighed for at tage på en campingferie. Der er mange muligheder for at holde ferie i Rusland. Det kommer bare helt an på, hvad man selv mest er til. Om man mest er til et hotelophold, hvor man ikke selv skal sørge for at lave mad eller at vaske tøj, hvor der nogen gange er lækre faciliteter som en pool eller træningscenter, at bo i en ferielejlighed, hvor man selv skal lave mad, kan vaske tøj og have en hel lejlighed for sig selv, hvor man om aftenen kan se fjernsyn eller spille spil sammen med familien, eller at bo i en campingvogn eller en autocamper på en campingplads, hvor man oplever et fællesskab med de andre campister.

Anapa

Feriebolig-Anapa

Anapa ligger ved den nordlige bred af Sortehavet. I Anapa er der flere forskellige hoteller. Blandt andet er der flere Hotel & Spa, som man kan bo på, hvis man gerne vil give sig selv en luksus ferie. Man kan også bo i en ferielejlighed. Der er også værelser, som minder om kroværelser her i Danmark. Derudover er der også pensionater, som de kalder Guest house. Disse kroværelser og pensionater bruges ofte, hvis man skal overnatte en eller to nætter inden, at man rejser videre til en anden destination. I Anapa kan du blandt andet se The Lighthouse. De har også vandlandet Water Park Golden Beach. Der er også Sukko Valley, som er et naturområde.

 

Cheboksary

Feriebolig-Cheboksary

Chekbosary er en by i det vestlige Rusland, som ligger ved breden af Volga-floden. I Chekbosary er der rig mulighed for at bo på hotel. De har nemlig et stort udvalg af hoteller. Ved flere af hotellerne er der enten pool eller fitnesscenter, som man kan benytte. Hvis man skal være på ferie i længere tid, så kan det godt betale sig at leje en ferielejlighed. Mange af ferielejlighederne er rigtig fine. Ved mange af dem er der et fladskærms TV og ved nogen er der også et spa. I Chekbosary har de mange monumenter, som man kan se. Samt de har mange museer. De har blandt andet et Beer Museum.

 

Ivanovo

Feriebolig-Ivanovo

Ivanovo er kendt for at være en af Ruslands førende byer indenfor produktion af tekstilvarer. I Ivanovo er der rig mulighed for at have en luksus ferie med selvforkælelse. Hotel Complex Sosnoviy er et sted, hvor man kan bo i en fin træhytte. På dette hotel er der både spa, sauna og mulighed for at få massage samt at nyde de skønne omgivelser. Udover hoteller så kan man også leje ferielejligheder. Flere af disse har som regel TV og fri internet. I Ivanovo har de mange kirker, som man kan besøge. De har også mange monumenter stående, som man kan se.

 

Izhevsk

Feriebolig-Izhevsk

Izhevsk er en by i det vestlige Rusland. Her er der flere forskellige muligheder for at overnatte. Man kan fx vælge et af deres lækre hoteller. Hvis man er flere, der skal afsted sammen, så kan man også leje en ferielejlighed. Hvis man kun skal overnatte i en dag eller to, så kan man vælge at bo på et af deres hostels, som vi kalder for vandrehjem. De har også nogen utrolig skønne kroer, hvor man kan overnatte. Izhevsk er en by, hvor der er mange ting at opleve. Blandt andet har de flere forskellige slags museer. Man kan også besøge deres sommerpark M. Gorkiy Summer Garden.

 

Jaroslavl

Feriebolig-Jaroslavl

Jaroslavl har mange fine hoteller. Ved flere af disse hoteller er der rig mulighed for lidt selvforkælelse, da flere af hotellerne har pool, sauna og fitnesscenter. Hvis I er flere, der skal holde ferie sammen, så kan I leje en ferielejlighed. Her har I en lejlighed helt for jer selv, hvor der er mulighed for selv at lave mad. Her er der nemlig både eget køkken, bad, stue og soveværelse. Der er også vandrehjem, som de kalder for hostels, og så har de også pensionater. I Jaroslavl er der mange kirker, så hvis man interesser sig for det kulturelle, så kan man vælge at se en af deres kirker.

 

Kazan

Feriebolig-Kazan

Kazan ligger ved Volga-floden. Der er mange flotte bygninger at se. Udover det kan man også besøge Riviera Aquapark eller nogen af deres museer. Mange af deres hoteller ligger under 1 km. til centrum, så hvis man vil tæt på centrum og alle dens muligheder, så er der flere hoteller at vælge imellem. Der er også mulighed for at komme lidt væk fra centrum ved at leje en af deres ferielejligheder. Her er der ofte et TV og fri internet. Mange kan godt lide at leje en ferielejlighed, da de så også kan tilbringe tid hjemme i lejligheden og slappe af der.

 

Khabarovsk

Feriebolig-Khabarovsk

Khabarovsk ligger ved floden Amur. De har mange seværdigheder, som er udenfor såsom Muravyoy Amursky Park eller North Park. Der er også et stort udvalg af spisesteder både helt inde i centrum og lidt længere væk fra centrum. Hvis du gerne vil tæt på centrum, så kan du vælge et af byens mange hoteller at bo på. Du har dermed nem adgang til alle byens attraktive seværdigheder. Du kan også vælge en ferielejlighed. Her kan du vælge en af dem, der er tæt på centrum, eller en af dem der ligger lidt væk fra centrum. Du kan også vælge en af byens mange B&B/kroer.

 

Kostroma

Feriebolig-Kostroma

I Kostroma har de et stort udvalg af hoteller. De har blandt andet et stort udvalg af finere hoteller såsom Grand Hotel Aristokrat, hvor der både er spa, pool og fitnesscenter. Udover det er der også et legeområde for børn. De har også mange andre gode hoteller. Der er også mulighed for at leje en ferielejlighed i stedet for. Deres ferielejligheder variere med størrelser. Der kan være alt mellem 2-7 personer i de forskellige ferielejligheder. Uanset hvad du vælger så kommer du tæt på byen og på de mange seværdigheder, der er at se. Blandt andet kan man se Fire Tower and Museum eller Les-Chudodey Museum.

 

Krasnodar

Feriebolig-Krasnodar

Krasnodar har flere biblioteker, teatre og museer. Derudover kan man blandt andet besøge deres Aqualand Vandland eller et af byens mange museer. Der er rig mulighed for at leje et hotel, som ligger tæt på byens seværdigheder. Blandt andet er der flere hoteller, der ligger tæt på Aqualand Vandland. Hvis du er på en shoppingferie, så kan du også vælge et af byens hoteller, der ligger tæt på OZ shoppingcenter. Hvis du gerne vil lidt væk fra centrum, så er der også flere hoteller, som du kan vælge, der ligger lidt væk fra centrum. Du kan også leje en ferielejlighed, hvor der er plads til dig og din familie, så I alle kan bo sammen.

 

Krasnoyarsk

Feriebolig-Krasnoyarsk

I Krasnoyarsk er der rig mulighed for at bo på hotel. Der er nemlig mange hoteller i byen. Der er både hoteller helt tæt på centrum og hoteller, der ligger lidt væk fra centrum. Derudover kan man også vælge at bo i en af ferielejlighederne eller på et af deres vandrehjem. I byen er der en masse spændende ting at se. Det gør det netop attraktivt at bo tæt på centrum, hvor der er rig mulighed for at benytte sig af centrummets mange muligheder. Mange af seværdighederne foregår udenfor i naturen såsom Stolby National Park, Enisey River eller Krasnoyarsk Big-Ben.

 

Lipetsk

Feriebolig-Lipetsk

Lipetsk ligger i det vestlige Rusland. Af hoteller kan du blandt andet vælge imellem Plaza, Mercure Lipetsk Center eller Laguna Lipetsk Hotel. Du kan også vælge at overnatte på en af byens hyggelige kroer. Er du på rejse igennem Lipetsk videre til en anden by, så kan du vælge at overnatte på et af byens vandrehjem. De kalder vandrehjem for hostels. De har nogen rigtig fine hostels til meget billige penge, som er gode til, hvis man bare skal overnatte en nat eller to. Ved at bo i Lipetsk så kommer du tæt på byens mange seværdigheder og attraktioner. De har blandt andet et stort udvalg af gode spisesteder.

 

Moskva

Feriebolig-Moskva

Moskva er Ruslands hovedstad. Her er der mange seværdigheder at se. Man kan få et indblik i byens kultur ved at besøge et af byens mange museer. Der er rig mulighed for at tage på shopping, da byen oser af mange butikker. Der er mange gode hoteller at bo på. Ved mange af hotellerne kan du også give dig selv lidt selvforkælelse i form af brug af hotellets pool, sauna, spa eller fitnesscenter. Der er også ferielejligheder, som benyttes af mange, hvor de er en hel familie, der er af sted på ferie. Uanset hvad man vælger at bo i, så kan man både finde nogen helt tæt på centrum og lidt væk fra centrum.

 

Nizhny Novgorod

Feriebolig-Nizhny Novgorod

Nizhny Novgorod er Ruslands fjerdestørste by. Byen er fyldt med gode cafeer og restauranter. Turisterne tiltrækkes blandt andet af de mange seværdigheder, som byen har at tilbyde. Mange turister vælger at bo på et af byens lækre hoteller, hvor der ofte er pool og fitnesscenter. Flere og flere familier vælger også at bo i en af byens ferielejligheder, hvor de har en hel lejlighed for dem selv. Her kan man selv lave mad, og ofte er der også en vaskemaskine, så man kan vaske sit tøj. Der er både hoteller og ferielejligheder helt tæt på centrum og så nogen, der ligger lidt væk fra centrum.

 

Novosibirsk

Feriebolig-Novosibirsk

Novosibirsk er Ruslands tredjestørste by. Byen er blandt andet kendt for deres teatre, museer, gallerier, opera og ballet. Byen er ikke særlig gammel, derfor er der ikke så mange kulturelle bygninger at se udover nogen få bygninger som blandt andet kirker. Der er mange vandrehjem eller hostels, som de kalder det. Disse hostels bruges af mange til en eller to overnatninger. Byens hoteller bliver flittigt brugt. På mange af hotellerne findes der faciliteter som spa, pool, bar og fitnesscenter. Ferielejligheder er der også nogen af i byen. De bruges ofte af familier, eller hvis flere venner er på ferie sammen.

 

Orel

Feriebolig-Orel

Inde i centrum af Orel er der mange hoteller. Hotellerne tiltrækker turisterne. Men det samme gør ferielejlighederne også. I ferielejlighederne er der ofte plads fra 2-7 personer. Derfor bruges disse ofte af familier. Men det er ikke kun hoteller og ferieboliger, som man kan bo på, når man er i Orel. Der er nemlig også B&B, som flere og flere benytter. Disse ligger også tæt på byens restauranter og seværdigheder.  Inde i centrum er der mange muligheder for at spise, da byen emmer af lækre spisesteder.  I Orel er der mange kulturelle bygninger at se samt mange andre spændende seværdigheder.

 

Penza

Feriebolig-Penza

Penza ligger i det vestlige Rusland. Det ligger tæt ved floden Sura, og det ligger i et bakket landskab. Af seværdigheder er der mange parker og kulturelle bygninger at se. Hvis man skal på ferie til Penza, så er der flere forskellige muligheder for, hvordan man kan bo. Man kan vælge at bo på et af byens mange hoteller. Her slipper man for selv at lave mad. Og der er ofte en pool, sauna eller fitnesscenter på hotellet. Man kan også vælge at leje en ferielejlighed, hvor man har en hel lejlighed for sig selv. Mange familier vælger at leje en ferielejlighed, når de skal på ferie. Ofte er der fri internet med i lejlighederne.

 

Pskov

Feriebolig-Pskov

I Pskov har de mange flotte kulturelle bygninger at se. De har blandt andet mange kirker. Udover det har de flere museer, gallerier og monumenter, som er med til at tiltrække turisterne til byen. Når man skal på ferie i Pskov, så kan man enten vælge et af byens mange hoteller at overnatte på. Men der er også mulighed for at leje en ferielejlighed. Derudover har de også hostels. Det som vi kalder vandrehjem. Disse hostels er generelt rigtig billige. Man kan også bo på pensionat. Det kalder de for et guest house. Det er lidt ala Bed & Breakfast. Her kan der også bo, der er på ferie end en selv. Man deler dermed køkken og opholdsrum med de andre.

 

Pushkino

Feriebolig-Pushkino

I Pushkino har de mange templer og kirker, som man kan besøge. Der er fx Temple of The Lord Presentation eller Chapel of St. Nicholas. Der er flere forskellige hoteller, som man kan vælge at bo på. Fx er der Art Hotel Pushkino, hvor man kan benytte sig af deres pool, spa eller forkæle sig selv med en omgang massage. Der findes også flere ferielejligheder, hvis man mere er til det. Det er specielt familie eller venner, der lejer det, da de så kan tilbringe mere tid sammen. Der er også et par kursteder. Hvor det er en form for et wellness center, som man bor på.

 

Ryazan

Feriebolig-Ryazan

I Ryazan er der flere hoteller. Der er blandt andet hotellet Aragon Hotel. Her har de et spa område med to pools. Man kan også få massage på hotellet. Man kan også vælge at bo på en af deres hyggelige kroer eller i en af byens ferielejligheder, hvor man har en hel lejlighed for sig selv med eget bad, køkken og stue. Omkring 70 km. fra Ryazan er der også en campingplads, som man kan vælge at bo på og så køre frem og tilbage til Ryazan, hvis man skal se nogen af byens seværdigheder, eller hvis man skal ud og spise en aften.

 

Samara

Feriebolig-Samara

Når man er på ferie i Samara, så kan man vælge at besøge byens opera, ballet eller teater. Der er også gallerier, som man kan besøge, hvis man gerne vil se på kunst. De har mange hoteller i byen. Et af dem er Renaissance Samara Hotel, som kun ligger lidt over en km. fra centrum. Her har de blandt andet en indendørs pool, som hotellets gæster kan benytte sig af. Man kan også leje en ferielejlighed eller et feriehus. Der kan man være fra alt mellem 2 personer og op til 15 personer. Her har man både sig eget badeværelse, køkken, stue og soveværelse.

 

Saransk

Feriebolig-Saransk

I Saransk er der flere forskellige overnatningsmuligheder. Der er blandt andet flere hoteller at vælge imellem. Severny Zamok Hotel er et lille og hyggeligt hotel som har 22 værelser. Udover hoteller så kan man også vælge at bo på Health complex Yalga, som ligger 5 km. fra centrum. Her er der blandt andet sauna. Man kan blandt andet spille billard i opholdsrummet samt synge karaoke. Man kan også vælge at leje en ferielejlighed, hvis man nu er en hel familie, der er af sted sammen. Af seværdigheder er der blandt andet A. Pushkin Park of Culture and Leisure. Derudover har byen også mange kirker, som man kan besøge.

 

Saratov

Feriebolig-Saratov

Saratov ligger ved bredden af floden Volga. Der er mange hoteller i Saratov. Blandt andet er der Boutique, som har fri internet. De har også en jacuzzi, som hotellets gæster kan benytte sig af. Der er også hotellet Venice. Hotellet har både en restaurant og en bar. Man kan også vælge at leje en feriebolig. Det kan være en af deres ferielejligheder. Ofte er der både TV og fri internet i ferielejlighederne. Af seværdigheder i Saratov kan der blandt andet nævnes deres museum Saratov State Museum of Military Glory eller Museum of Einstein’s Interesting Scienes. Man kan også se nogen af byens monumenter eller besøge byens butikker.

 

Skt. Petersborg

Feriebolig-Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er en stor by, der ligger ved floden Neva. Af seværdigheder kan der blandt andet nævnes Det Russiske museum, hvor man kan se russiske malerier og ikoner. Man kan også besøge Skt. Petersborgs største kirke Isaaks-katedralen. Man kan også bruge en dag på at kigge i byens mange butikker. Af hoteller kan der blandt andet nævnes Akyan Saint Petersburg, Solo Sokos Hotel Palace Brigde og Bristol Hotel. Man kan også leje et hus eller en lejlighed, hvor man har hele huset eller lejligheden for sig selv. Der er også en form for Bed & Breakfast, hvor man har et værelse, og man så deler køkken og bad med andre gæster.

 

Smolensk

Feriebolig-Smolensk

Smolensk er en by, der ligger i det vestlige Rusland. Byen er blandt Ruslands ældste byer. Af seværdigheder er der blandt andet Fæstningsmuren fra 1596, Peter Paul Kirken fra 1100-tallet, eller Garden Blone som er en park, hvor man kan se en masse statuer og figurer. I byen er der mange hoteller at vælge imellem, hvis man gerne vil blive og overnatte i byen. Hvis man mere er til, at man har sit eget, så kan man leje en lejlighed. Der er også et godt udvalg af ferielejligheder. Derudover har de også nogen fine kroer, som man kan vælge at overnatte på.

 

Sotji

Feriebolig-Sotji

Sotji er en russisk kurby, som ligger ved Sortehavet for foden af Kaukasusbjergene, som der har Europas højeste bjerg. Når man er i byen, så har man udsigt til de flotte bjerge. Der er mange hoteller i Sotji. Blandt andet er der Zhemchuzhina Grand Hotel, hvor der både er opvarmet udendørs bassin, tennisbane, en privat strand og en udendørs bar. Hotellet ligger 2 minutter væk fra Sochi Vinter OL. I Sotji har de flere hoteller, hvor der blandt andet er udendørs pool. Hvis man gerne vil ud og opleve noget af byen og opleve naturen, så kan man blandt andet besøge Luna-parken eller Dendrary Botanical Garden.

 

Suzdal

Feriebolig-Suzdal

Suzdal ligger i det vestlige Rusland. Hvis man godt kan lide at gå ude i naturen, så er der rig mulighed for det her, da der er mange stiger, som fører forbi nogen flotte kirker. Af hoteller i Suzdal er der blandt andet Art Hotel Nikolaevskiy Posad, hvor der blandt andet er pool, spa, boblebad og fitnesscenter. Udover det er der også en restaurant og en bar på hotellet. Af andre hoteller kan der blandt andet nævnes Suzdal Hotel, hvor der også er pool, spa og boblebad. Udover hoteller kan man også leje en ferielejlighed eller et værelse på et pensionat.

 

Tjerepovets

Feriebolig-Tjerepovets

Tjerepovets er blandt andet kendt for deres ishockeyhold Severstal Tjerepovets, som spiller i den russiske superliga. Byen har mange seværdigheder blandt andet har de mange kirker, som man kan besøge. Udover det kan man også besøge et af byens mange museer. Fx Nature Museum eller Museum of Local Lore. Hvis I vil besøge en forlystelsespark/vandland, så er der Rainbow Aquapark. Der er flere hoteller i byen. Blandt andet Minihotel Monarkh og Hotel Metallurg. Hvis man mere er til det med at have sit helt eget med køkken, bad, stue og soveværelse, så kan man leje en af byens mange ferielejlighed.

 

Tobolsk

Feriebolig-Tobolsk

I Tobolsk er der meget at se. Blandt andet kan man besøge en af byens mange kirker. Man kan også se nogen af byens mange monomenter. Man kan også se fx Prison Castle, Water Tower eller The Governor’s Palace Museum. I byen er der også mange spisesteder. Af overnatningsmuligheder kan man blandt andet vælge et af byens mange hoteller. Der er blandt andet Hotel Georgievskaya, hvor der er spa og en restaurant på hotellet,  Slavyanskaya Hotel, hvor der både er pool, spa og boblebad. Der er også bar/lounge og en restaurant på hotellet, og Suzge Hotel, hvor der er en pool og bar/lounge.

 

Tomsk

Feriebolig-Tomsk

Tomsk er en by, der har mange ting at byde på. De har fx flere monumenter, som man kan besøge rundt omkring i byen. Et af deres monumenter er Monument to Slippers. Man kan også se skulpturerne Sculpture Three Bears. De har også mange flotte huse og bygninger. Som fx House with Firebirds og House with Dragons. I Tomsk er der flere forskellige overnatningsmuligheder. Man kan fx leje sig et hotelværelse på et af byens mange hoteller, eller man kan leje en ferielejlighed. Det er forskelligt hvor mange, man kan være i lejlighederne. Der er lejligheder, som kan have helt op til 6 personer.

 

Tula

Feriebolig-Tula

Tula er en industriby, og den ligger ved floden Upafloden. I Tula er der mange ting at se. Fx er der Tula State Museum of Weapons, Tula Kremlin Museum og Old Tula Drug Store. Hvis man heller vil tilbringe lidt tid udenfor, så kan man vælge at se nogen af byens monumenter. Af hoteller er der blandt andet Sk Royal, hvor der blandt andet er indendørs pool, og Armenia, hvor der også er en indendørs pool. Der er også lejlighedshotellet Olimp. Disse nævnte hoteller har det tilfælles, at de alle ligger indenfor få kilometer fra centrum, hvor man har adgang til alle byens muligheder.

 

Tver

Feriebolig-Tver

Tver ligger, hvor Volgafloden og Tvertsafloden løber sammen. I Tver kan du blandt andet besøge Tryokhsvyatskaya Street, som er en gade med mange flotte bygninger, og der er også mange monumenter, som man kan se. Hvis man vil prøve at besøge en af byens lokale barer, så kan man besøge en af dem der. Af andre seværdigheder kan der blandt andet nævnes Tver Everyday Life Museum og Goat Museum. I byen er der også flere hoteller. Der er blandt andet Osnabruck Hotel, hvor der blandt andet er pool, boblebad og spa. Der er også Tver Park Hotel, hvor der er boblebar og bar på hotellet.

 

Ulyanovsk

Feriebolig-Ulyanovsk

Ulyanovsk ligger i det sydvestlige Rusland. Byen ligger ved bredden af floden Volga. Hvis du gerne vil opleve noget kulturelt, så kan du blandt andet besøge History of Civil Aviation Museum, eller V. Lenin’s House Museum. Der er også mange monumenter i byen, som man kan se. Man kan også vælge at besøge en af byens kirker. Hvis man skal på ferie i Ulyanovsk, så kan man vælge at bo på et af byens mange hoteller. Man kan også vælge at leje en ferielejlighed, hvor man har en hel lejlighed for sig selv med eget køkken, bad, stue og soveværelse.

 

Vladimir

Feriebolig-Vladimir

Vladimir ligger ved floden Kljazmafloden. Hvis man skal på ferie i byen, så er der flere hoteller at vælge imellem. Der er blandt andet Vladimirsky Dvorik Mini-Hotel, Vania Rooms Hotel og Vladimir Hotel. Udover hoteller, så er der også ferielejligheder, som man kan leje. Man kan også vælge at overnatte på en af byens kroer eller vandrehjem. Af seværdigheder i Vladimir kan der blandt andet nævnes Golden Gates Museum, History Museum, Spoon Museum og Gingerbread Museum. I byen er der også mange monumenter, som man kan se. Blandt andet er der Golden Gate Military Monument. Samt man også kan besøge en af byens mange kirker.

 

Vologda

Feriebolig-Vologda

Vladimir ligger ved floden Kljazmafloden. Hvis man skal på ferie i byen, så er der flere hoteller at vælge imellem. Der er blandt andet Vladimirsky Dvorik Mini-Hotel, Vania Rooms Hotel og Vladimir Hotel. Udover hoteller, så er der også ferielejligheder, som man kan leje. Man kan også vælge at overnatte på en af byens kroer eller vandrehjem. Af seværdigheder i Vladimir kan der blandt andet nævnes Golden Gates Museum, History Museum, Spoon Museum og Gingerbread Museum. I byen er der også mange monumenter, som man kan se. Blandt andet er der Golden Gate Military Monument. Samt man også kan besøge en af byens mange kirker.

 

Voronezh

Feriebolig-Voronezh

Voronezh ligger i det sydvestlige Rusland. Byen ligger ikke langt fra grænsen til Ukraine. I Voronezh er der mange hoteller. Der er blandt andet Hotel Yar, Hampton by Hilton Voronezh, Benefit Plaza Congress Hotel og Mercure Voronezh. Hvis man er flere, der er af sted sammen på ferie, så kan man også leje en ferielejlighed, hvor der både er eget køkken, bad, stue og soveværelse. I byen er der mange monumenter, som man kan se. Der er fx Monument to White Bim Black Ear, som er af en hund. Der er også Monument to the Kitten from Lizyukov Street, som er af en kat og en fugl. Byen har også flere parker, som man kan besøge.

 

Yekaterinburg

Feriebolig-Yekaterinburg

Hvis du gerne vil ud og opleve Yekaterinburg, så kan du fx besøge Secound House Sovetov, som er en flot bygning. Du kan også se den store sten Love Rock. Hvis du gerne vil ud og kigge i nogen lokale butikker, så kan du besøge Vaynera Street. Hvis du skal overnatte i Yekaterinburg, så kan du vælge at overnatte på en af byens mange hoteller. Der er blandt andet hotellerne Eurotel Central og Vizavi. Hvis du heller vil leje en ferielejlighed, så er der også mulighed for det. Samt man også kan leje et værelse på et af deres hostels, eller et vandrehjem som vi kalder det.

Foreslået annonce: