Feriebolig Portugal

Feriebolig i Portugal

Portugal er en af Europas mest populære destinationer for rejsende, der drømmer om sol og sydlandsk charme. Portugal er en velegnet feriedestination for børnefamilier, der søger sjov og afslapning, eventyrlystne backpackere, der søger udfordrende udendørsaktiviteter og smukke naturområder, samt par, der ønsker et romantisk ferieophold med sand, strand og vand.

I Portugal er der uforglemmelige rejseoplevelser at finde både i land og by. Trods landets størrelse er landskaberne meget varierende fra område til område. Bakkede, bevoksede bjerglandskaber, hvor både vild skov, oliventræer og vinmarker, stejle klippesider og hvide strande ved brusende kyster, er nogle af de billedskønne landskaber, der kan danne rammerne for din ferie i landet. Landet er kendt for sin farvestrålende mosaik, som udsmykker søjler, mure og pladser på din vej gennem byen.

Gå på opdagelse i den gamle søfartnations imponerende, gotiske klostre, kirker og middelalderbygningsværker, hvor du kan fordybe dig i landets historie – særligt kendt for sine opdagelsesrejser. Nyd storslåede udsigter fra slotte og fæstninger i højdelandet, smag lokal vin på en af de grønne vingårde, og udforsk landets rige kultur- og byliv på museer, festivaler og restauranter.

Læs mere information om Portugals mest populære destinationer her, og find en feriebolig i det område, der bedst imødekommer dine feriedrømme.

 

Alentejo

Feriebolig-Alentejo

Som turist i Alentejo er der aldrig langt til en spændende oplevelse eller en smuk udsigt. Besøg Cercal do Alentejo, Beja, Borba, Elvas, Estremoz, Évora, Marvão, Mértola, Monsaraz, Moura, Ponte de Sor eller en af områdets andre kulturrige byer. Her kan du både som børnefamilie eller kulturrejsende finde oplevelser og seværdigheder, der vil tage dig under huden på den portugisiske folkesjæl.

Bliv en del af den gæstfri lokalbefolknings afslappede livsstil, og oplev Badoca Safari Park, ruinerne ved den lukkede mine Mina de Sao Domingos, eller sæt tænderne i en af de lokale restauranters velsmagende middelhavsspecialiteter.

 

Algarve

Feriebolig-Algarve

Algarve er det mest besøgte turistområde i Portugal. Med sine 150 km. kyster af hvide sandstrande, er Algarve et ferieparadis for børnefamilier, der elsker at boltre sig i bølgerne, ligesom kysterne danner arena for diverse vandsport og delfinsvømning. Algarves placering ved Atlanterhavets varme havstrømme skaber et varmt klima i størstedelen af årets måneder.

Det bjergrige landskab giver mulighed for smukke vandreture blandt områdets småbyer og historiske monumenter, så du har rig mulighed for en aktiv ferie med historisk indhold, samt smukke udsigter til storslåede klippeformationer. Besøg Faro, Albufeira, Lagos, og nyd et bybillede, der skiller sig ud med blå-hvide kakler og udsmykkede skorstene, mens du sætter tænderne i Algarves velsmagende gastronomisk traditioner med alt godt fra havet.

 

Azores

Feriebolig-Azores

Azorerne er en samling af ni uspolerede ferieøer langt ude for Portugals kyster, som med sin uberørte og storslåede natur byder på en fuldstændig unik rejseoplevelse midt i Atlanterhavet. Gennem tiden har naturen selv skabt et landskab med søer og laguner, som turister kan nyde en dukkert i. På alle øer finder du vulkaner, og på Terceira har du mulighed for at tage på vandretur ned i en af dem, mens du på Algar do Cavão kan mærke suset fra en mosbevokset vulkansprække, der fortsætter ned i dybet.

Nyd øernes frodige, regnskovslignende klima, bad i vandfald og gå på vandretur mellem teplantager, vingårde, museer og smukke stengærder fra UNESCO’s liste for Verdenskulturarv.

 

Costa de Lisboa

Feriebolig-Costa de Lisboa

Costade Lisboa danner rammerne for den klassiske charterferie, hvor det handler om afslapning på bløde sandstrande og badeture i bølgerne. Her finder du nemt en attraktiv feriebolig i smuke omgivelser. Fra områdets levende kyster er der ikke langt til hovedstaden Lissabon, hvor du kan fordybe dig i autentisk portugisisk livsstil, historie og kultur.

 

Lissabon

Feriebolig-Lissabon

Portugals hovedstad er bygget på syv høje, hvor Tejo-floden løber ud til Atlanterhavet. Her finder du nemt en charmerende feriebolig, hvorfra du kan gå på opdagelse i byens grønne områder, historiske seværdigheder og pulserende kulturliv. Med bakkede landskaber, brede floder og kyster til Atlanterhavet, har du mulighed for smukke naturoplevelser af mange slags.

I Lissabon kan du opleve Europas største akvarium, besøge Belém-tårnet og Jerónimosklostret, blive transporteret i den nostalgiske sporvogn Eléctrico nr. 28, nyde udsigten over byen fra Castelo de Sao Jorge, eller gå på opdagelse i de mauriske kvarterer Alfama, Mouraria, Baixa, Chiado og Bairro Alto. Fordyb dig i landets stolte historie på et af hovedstadens mange museer og bygningsværker, eller nyd det pulserende natteliv på caféer og restauranter.

 

Madeira

Feriebolig-Madeira

Madeira kaldes også ‘Den flydende have’, og det er ikke uden grund. Det bjergrige landskab på den populære turistø uden for Portugals kyster springer i øjnene med sine enorme, frodige landskaber. På Madeira finder du oplevelser for hele familien, både når det gælder vandreture på smukke strækninger i bjergene, kulturel fordybelse i byens gader og museer, eller afslapning på øens strande.

Besøg hovedstaden Funchal, hvor du kan gå på shopping i et af de moderne shoppingcentre eller traditionelle markeder, opleve domkirken Sé de Funchal, udforske de gamle kvarterer Sé, São Pedro og Santa Maria, eller tage på sejltur og nyde udsigten til øen fra havet.

 

 

 

Foreslået annonce: