Feriebolig Luxembourg

Feriebolig Luxembourg

Feriebolig i Luxembourg er en god måde at opleve den lille stat med det store turistudbud. Rejser man i en større gruppe eller som familie, vil man ofte foretrække at bo med meget plads i hjemlige omgivelser. Overnat i et smukt feriehus på en skråning i Ardennerne og stå op til en unik udsigt. Eller bo i et charmerende træhus i nærheden af et tæt skovområde med mulighed for at køre på mountainbike om sommeren og stå på ski om vinteren. Der er mange fordele ved at leje feriebolig på rejsen. For at lette søgningen efter den rigtige feriebolig, har økonomiministeriet indført en række mærker, som indikerer høj kvalitet og god service. Rejser du i Luxembourg, er der mange muligheder for at leje ferielejligheder og sommerhuse tæt på naturen og i landlig idyl.

Luxembourg byder på fantastiske naturoplevelser som f.eks. i La Petite Suisse omkring Grundhof og Berdorf, hvor du kan opleve dybe slugter og et spændende klippelandskab. Luxembourg har også et rigt kulturliv, som f.eks. kan opleves ved en dagsrejse til de større byer. Man vil opleve en stor variation i det luxembourgske kulturliv. Oplev den historiske kulturarv, klassisk og moderne arkitektur, skiftende kunstudstillinger og middelalderslotte. Luxembourg består af tre distrikter, og man kan med fordel udvælge ét, som man ønsker at udforske.

Mullerthal

Feriebolig-Mullerthal

 

Mullerthal-regionen eller ”Lille Schweiz” er et velbevaret naturområde. Her er vandreture en oplagt mulighed for at opleve områdets unikke natur. Det tryllebindende landskab er perfekt for vandrere, professionelle som amatører. Mullerthal-ruten er af European Ramblers’ Association mærket som en af de bedste vandreruter i Europa.

I Mullerthal er der mulighed for at opleve et unikt kulturliv. Her er blandt andet Matchbox Museum, hvor man finder en privat samling af historiske modelbiler og metaldåser. På Didactic Museum kan man opleve livet i det antikke Rom, og på ”Hihof”-museet finder man en samling af redskaber og våben fra stenalderen.

Foreslået annonce: