Feriebolig Kanariske Øer

Feriebolig på De Kanariske Øer

På De Kanariske Øer i Sydspanien kan I nyde solen og det milde klima, dyrke vandsport og opleve den storslåede natur året rundt. Med en lejet feriebolig på en af de skønne øer kan I få lige præcis den ferie, I ønsker jer. I kan vælge den ø og den feriebolig, som passer bedst til jeres behov. Vil I f.eks. gerne være et sted med mange aktiviteter, gode faciliteter for børnefamilier, eller foretrækker I en rolige badeferie i afslappende omgivelser, hvor I kan være tæt på naturen? De Kanariske Øer er af vulkansk oprindelse, og derfor finder I en storslået natur med vulkaner, store klippeskrænter, skove, strande, klitter og natursøer. I kan køre, cykle eller vandre i landskaberne eller tage på sejlture. Her er masser af muligheder for lystfiskeri, svømning, dykning, surfing, kitesurfing, windsurfing eller paddleboarding. Flere af øerne tilbyder en række sportsaktiviteter, herunder f.eks. gode løberuter og golf. Der findes mange spændende udflugtsmål på de forskellige øer, hvor I kan opleve et væld af historiske og kulturelle seværdigheder og komme tæt på den særlige kanariske kultur. På restauranter og caféer kan I spise dejlig spansk paella, tapas og drikke god vin. Læs mere om de enkelte øer og find den ø og feriebolig, som passer bedst til jeres drømmeferie.

El Hierro

Feriebolig-El Hierro

Feriebolig El Hierro

Nyd jeres ferie i et lejet sommerhus på øen El Hierro i det kanariske øhav. Her kommer I helt tæt på den smukke natur på en ø, som er udpeget af UNESCO til at være biosfærereservat. Øen er næsten selvforsynende, og et 100 procent energisystem af vand- og vindkraft er under opførelse. El Hierro byder på spændende oplevelser som f.eks. Guinea Økomuseum, hvor oprindelige boliger fra øens første indbyggere er bevaret. Ved siden af ligger Centret til Beskyttelse af El Hierro Kæmpefirbenet. Oplev også det hellige Garoé-træ og Pozo de la Salud (Sundhedsbrønden) på en skøn og oplevelsesrig ferie til El Hierro.

 

Fuerteventura

Feriebolig-Fuerteventura

Feriebolig Fuerteventura

Fuerteventyra er en charmerende ø, som egner sig godt til en romantisk ferie, til aktiv sportsferie og til vandreture i den fantastiske natur. Her kan I nyde solnedgangen og spise lækker mad, tilberedt I jeres egen feriebolig, eller I kan spise på en af øens mange gode restauranter og komme tæt på den unikke kanariske kultur. Øen tilbyder mange sportsaktiviteter, for landskabet egner sig godt til svømning, surfing, løb og cykling, så vil I gerne have en aktiv ferie, er det oplagt at tage til Fuerteventura. I kan også vælge at slappe af i jeres egen private pool eller have i jeres skønne feriebolig.

Gran Canaria

Feriebolig-Gran Canaria

Feriebolig Gran Canaria

Gran Canaria er solskinsøen, som har det hele. Lejer I en feriebolig på Gran Canaria, kan I tage på udflugter til smukke bjerglandsbyer og køre gennem fascinerende naturlandskaber. Der findes mange ferieboliger tæt ved de gyldne sandstrande, hvor I kan dyrke vandsport og sole jer. Af sjove aktiviteter for børn kan nævnes Aqualand Maspalomas, Palmitos Park og Holiday World. Las Palmas er Gran Canarias livlige hovedstad med bl.a. mange butikker og restauranter. Maspalomas og Puerto Rico er lidt roligere byer, som især egner sig godt til børnefamilier. Playa del Inglés er populær blandt de unge pga. mange diskoteker, barer og butikker. Uanset, hvor I vælger at leje feriebolig, venter der jer mange spændende oplevelser.

 

La Gomera

Feriebolig-La Gomera

Feriebolig La Gomera

La Gomera er en fantastisk lille ø med en uspoleret natur og langt færre turister end på f.eks. Gran Canaria og Tenerife. Lejer I en skøn feriebolig på La Gomera, kommer I til at bo på en grøn og frodig ø, hvor I kan tage på vandreture i de smukke landskaber. Oplev den UNIESCO-fredede nationalpark Garajonay, som er Europas sidste urskov. De bedste strande på La Gomera ligger ved Valle Gran Rey, som også er øens største ferieområde. I kan gå i Christopher Columbus’ fodspor og få en historisk spændende oplevelse i San Sebastian, som er hovedbyen på La Gomera.

La Palma

Feriebolig-La Palma

Feriebolig Palma

På den frodige ø La Palma kan I holde en vidunderlig ferie i en lejet feriebolig, som har al den komfort, I ønsker jer. Her er I omgivet af vidunderlig natur og kan følge de velafmærkede vandreruter rundt på øen. I kan også besøge den flotte nationalpark Los Tilos. I kan slappe af på de dejlige sandstrande og dyrke forskellige former for aktiv sport, cykle eller køre rundt på øen og opleve dens skønhed. I hovedbyen Santa Cruz de La Palma er der en livlig stemning, masser af butikker og restauranter. Her kan I få kulturelle oplevelser med besøg i kirker, klostre og museer.

 

Lanzarote

Feriebolig-Lanzarote

Feriebolig Lanzarote

Lanzarote er en hyggelig ø med stemningsfulde, pittoreske hvide huse med farvede skodder. Her kan I nyde en afslappende ferie i jeres lejede feriebolig med egen pool, eller I kan tage til de vidunderlige strande og bade. På øen finder I et væld af sportsaktiviteter, og I kan komme på sejlture og fisketure, spille golf, ride, surfe eller køre gokart. Kører I rundt på øen, kan I opleve det imponerende vulkanske månelandskab midt på øen. I hovedbyen Puerto del Carmen findes gode restauranter, barer og diskoteker og mange spændende butikker. Oplev f.eks. også nationalparken Timanfaya, Aqualand og de vulkanske grotter Cueva de los Verdes.

 

Tenerife

Feriebolig-Tenerife

Feriebolig Tenerife

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, som med sine frodige og smukke landskaber indbyder til en oplevelsesrig ferie. I kan f.eks. leje en feriebolig tæt ved stranden, hvis I gerne vil holde en badeferie. Langs kysten findes mange vidunderlige sandstrande, hvor I kan dase i solen eller dyrke windsurfing, snorkling, kajakroning eller tage på hvalsafari. I kan også tage på vandreture i den skønne, varierede natur eller besøge Teide Nationalpark. For børnene er der vandland og dyreparker. Af andre spændende steder kan nævnes byen La Laguna, som er på UNESCO’s verdensarvliste, basilikakirken i Candelaria og hovedbyen Santa Cruz.

Foreslået annonce: