Feriebolig Holland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Feriebolig i Holland

Holland er et spændende land, der ligger tæt på Danmark. Det er derfor perfekt til at køre derned i bilen og så bo i feriebolig et eller flere steder. Det kan gøre det muligt at opleve flere forskellige steder på sin ferie. Det kan for eksempel både være en eller flere byer inde i landet og så et eller flere steder ude ved kysten. På den måde kan man kombinere badeferie og storbyferie.

Der er mange, der tænker, at det kun er hovedstaden Amsterdam, der er værd at besøge på en tur til Holland. Der er dog rigtig mange andre spændende områder.

Holland er et nemt land at holde ferie i. Hollænderne er søde og imødekommende og vil gerne hjælpe, hvis man er faret vild eller har brug for hjælp på anden måde. Langt de fleste taler engelsk, og der vil ofte være menuer og skilte på engelsk. Det gør dermed rejsen meget simpel og ligetil.

Maden i Holland er meget blandet. Holland var en kolonimagt og havde blandt andet en koloni i Indonesien. En ret som ristaffel er derfor et produkt af den hollandske kolonitid. Derudover er de i Holland og glade for pomfritter og vafler.

Drenthe

Feriebolig-Drenthe

Området Drenthe ligger i det østlige Holland på grænsen til Tyskland. Provinsen er kendt for sine smukke, letkuperede landskaber med mange smukke og mærkelige stenformationer.

I Drebthe kan man for eksempel leje en feriebolig i Coevorden. Det er en by, der helt fra gammel tid er blevet grundlagt som en femtakket stjerne med en voldgrav rundt om. Det er meget fascinerende, hvis man kan komme til at bo med udsigt over voldgraven. Byen har flere gamle huse og museer, der er værd at udforske.

 

Flevoland

Feriebolig-Flevoland

Flevoland er en provins i det centrale Holland, tæt på Amsterdam. Hvis man planlægger at flyve til Holland og derefter tage hen til en feriebolig, er der god mulighed for at flyve til Amsterdam og derfra tage til Flevoland. Området er meget karakteristisk for Holland: Det er helt fladt med masser af marker og vindmøller.

I Flevoland kan man for eksempel leje en feriebolig i byen Zeewolde. Det er en mellemstor by med 20.000 indbyggere. Byen ligger lige ud til havet.

 

Gelderland

Feriebolig-Gelderland

Provinsen Gelderland er den største i Holland. Den ligger i den vestlige del af det centrale Holland. Der er ikke langt fra lufthavnen i Amsterdam til Gelderland. Området er kendt for sine mange gamle møller, der jo er et af Hollands vartegn.

I Gelderland kan man for eksempel bo i feriebolig i Ede. Det er en større by med omkring 100.000 indbyggere. Byen har et hyggeligt torv med mange restauranter og cafeer. Ferieboliger i Ede fås i mange forskellige størrelser. Der er både små ferieboliger til et par eller en lille familie, der er af sted sammen. Der er også større huse for den store familie eller måske flere generationer, der er af sted sammen.

 

Groningen

Feriebolig-Groningen

Groningen er den største by i det nordlige Holland. Det er en hyggelig by med kanaler med forskellige skibe. Byen kan derfor være et godt alternativ til Amsterdam, da den har mange af de samme kvaliteter, men meget færre turister. I Groningen er der for eksempel også mange gamle bygninger, der giver en hyggelig stemning, når man går i gaderne.

Nede ved vandet ligger nogle meget farverige huse, der er et af Groningens kendetegn og et af dens must sees. Det samme er Groninger Museum, der udefra ligner en masse farverige kasser, der er blevet smidt oveni hinanden. Her kan man opleve moderne kunst og områdets historie.

 

Limburg

Feriebolig-Limburg

Limburg er den sydligste region i Holland og grænser op mod Belgien. Byerne er præget af smukke, gamle bindingsværkshuse, der er væsentligt højere, end de bindingsværkshuse, vi kender fra Danmark. Derudover er der masser af smukke gamle kirker.

I Limburg kan man for eksempel leje en feriebolig i Weert. Det er en større by med omkring 50.000 indbyggere. Der er gode muligheder for at leje en feriebolig lidt uden for byen. Så kan man nyde roen og stilheden der, men har stadig fordelene ved at være tæt på en større by med tøjbutikker og biografer, hvis man har brug for adspredelse.

 

Overijssel

Feriebolig-Overijssel

Overijssel ligger i den østlige del af det centrale Holland. Området er præget af smuk natur, der minder meget om den danske. Derudover er der en række kanaler, der løber igennem byerne.

I Overijssel kan man for eksempel leje en feriebolig i landsbyen Wanneperveen. Det er en lille landsby, der ligger lige ned til vandet. Der er derfor gode muligheder for at leje en feriebolig, der ligger helt ned til vandet. Der er flere gamle ferieboliger med stråtag og bådplads, hvor man kan gå lige fra huset og ned i båden. Der er mulighed for at bade i vandet og feriehusene har egen stige, så man kan komme op igen.

 

Utrecht

Feriebolig-Utrecht

Byen Utrecht ligger i det centrale Holland. Byen var i mange år et religiøst center i landet, og der er derfor i dag mange kirker og andre kristne monumenter. Byen er en universitetsby, hvilket gør, at der er mange tilbud til unge. Det gælder både billige restauranter, natteliv og butikker. Byen har et hyggeligt middelaldercentrum, omkranset af kanaler.

Selv om man bor i nærheden af Utrecht, har man god mulighed for at leje et hus som feriebolig. Det ligger for sig selv med en have omkring, hvor man kan slappe af, når man ikke er ude og udforske området.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5854″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Foreslået annonce:” link=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=690807&media_id=0″][/vc_column][/vc_row]