Feriebolig Grækenland

Feriebolig Grækenland

I Grækenland finder du de mest betagende og charmende områder – både på fastlandet og i sær på øerne. Smukke, hvide huse med azurblå vinduer og døre, fine hvidkalkede kirker med smukke kupler, brostensbelagte gader og en blå, blå himmel. Langs vejene står små statuer af Jomfru Maria, og de smilende, syngende og glade grækere tager i mod turisterne med en gæstfrihed, du ikke finder lignende andre steder.

De græske øer byder på fantastiske og fascinerende landskaber i kombination med en spændende kultur og smukke seværdigheder. Historiens vingesus er allestedsnærværende, og den græske mytologi og de antikke templer danner baggrund for en oplevelsesrig rejse.

Det græske køkken er delikat og ikke mindst originalt, og det samme gælder retzina’en med sin harpiksagtige smag. Gennemsnitstemperaturen ligger i sommerperioden over 30 grader, mens juni og september er lidt køligere med cirka 28 grader. Der falder sjældent regn i sommermånederne, så hvis du ønsker en stor sandsynlighed for solskin, så er Grækenland måske noget for dig.

Rejs til de Ioniske Øer, Kreta, Peloponnes, De Saroniske Øer eller De Ægæiske Øer. Alle stederne er fyldt med de skønneste oplevelser, og vi guider dig gennem nogle af danskernes foretrukne rejsemål, så du kan finde ud af, hvor din næste ferie skal gå hen.

Ioniske Øer

 

Ioniske Øer

Feriebolig Ioniske Øer

De Ioniske Øer består blandt andet af kendte øer som Korfu, Lefkas og Kythia, men også af mere ukendte turistmål som Kefalonia, Ithaka og Paxos.

Uanset hvilken ø du vælger at besøge, så er du sikret dejlige sandstrande, lunt og turkisblåt badevand og små, charmerende bygder. Det letteste er at flyve til Korfu og derfra sejle på opdagelse i det græske ørige.

Når du skal finde en feriebolig på de Ioniske Øer, skal du overveje, hvilken type ferie du er til, og så vælge ud fra det. Skal du for eksempel bade og slappe af eller er du til fysiske aktiviteter – eller måske endda en kombination?

Kreta

Feriebolig-Kreta

Feriebolig Kreta

Kreta er blandt danskernes yndlingsrejsemål, og det skyldes helt sikkert den skønne kombination af strandliv og kulturoplevelser. Du finder delikate restauranter og dejlige strande i området fra Chania by til Platanias – og uanset hvor du bosætter dig inden for dette område, har du kort vej til Chania centrum og byens helt specielle atmosfære.

Vælg en feriebolig helt ude ved kysten og stik tæerne i vandet før morgenmaden eller nyd det glade og livlige byliv i Chania centrum. Havneområdet er et særligt charmerende område, og det byder på gode shoppemuligheder, festlige barer og glade mennesker – både lokale og turister.

Peloponnes

Feriebolig-Peloponnes

Feriebolig Peloponnes

Peloponnes er den sydlige del af Grækenland, og særligt byen Kalamata har vundet mange rejsendes hjerter. Her finder du et lille stykke af det ægte Grækenland, og du kan både slappe af og nyde det hyggelige byliv. Byen byder på en skøn kombination af gode strande, charmerende gader, gode shoppingmuligheder og en fantastisk kulturhistorie.

En feriebolig i Kalamata er et godt udgangspunkt for de mange spændende oplevelser, der er på Peloponnes, og du kan hurtigt og let komme rundt mellem de gamle middelalderborge, klostre og andre gribende seværdigheder. Nyd stemningen og lad dig drage af indbyggernes imødekommendehed.

Saroniske Øer

 

Saroniske Øer

Feriebolig De Saroniske Øer

Har du fået nok af de kendte turistøer i Grækenland, så kan du overveje at besøge de mindre kendte Saroniske Øer; små græske øer der ligger tæt på fastlandet nær Athen. Besøg for eksempel Égina, Poros og Hydra og få nogle anderledes og skønne oplevelser. Hydra er for eksempel bilfri, og øen har tidligere været jetsetternes fristed.

Skal du finde en feriebolig på en af øerne, så er Spetzes et godt udgangspunkt. Denne ø er stor nok til at have en del gode strande, og samtidig så lille, at du kan cykle rundt og dermed opleve kulturen på en anden måde.

Ægæiske Øer

 

Ægæiske Øer

Feriebolig De Ægæiske Øer

De Ægæiske Øer er en øgruppe, der ligger mellem det græske fastland i vest og Tyrkiet i øst. Øgruppen består af blandt andet Sporaderne, Kykladerne og de Dodekanesiske Øer, og der er rig mulighed for at få en på opleveren.

Skal du finde en feriebolig på De Ægæiske Øer, så kig efter en af de små, ukendte øer. Her vil du komme tættere på lokalbefolkningen og opleve kulturen mere intenst. Et godt bud kunne være Milos, som er den sidste ø i rækken af Kykladerne – ukendt for mange, men elsket af alle dem, der har været der.

Foreslået annonce: