Feriebolig Bosnien Herzegovina

Feriebolig Bosnien-Hercegovina

 

Oplev en vidunderlig ferie i Bosnien-Hercegovina, som byder på mange smukke byer fyldt med kulturelle seværdigheder og enestående naturlandskaber med bjerge, vandfald, vinmarker og dejlige badestrande ved Adriaterhavet i den sydlige ende af landet. I kan mange steder opleve historiske monumenter og bygninger, som vidner om landets dramatiske historie. I kan vælge mellem mange skønne ferieboliger i Bosnien-Hercegovina, som passer til jeres behov, og hvorfra I kan tage på byvandring eller køre ud i naturlandskaberne uden for byerne. Drømmer I om en storbyferie, kan I vælge at bo i hovedstaden Sarajevo, som byder på mange spændende oplevelser. Vil I gerne på kulturrejse, så kan I eksempelvis leje en feriebolig i Mostar i den sydlige del af Bosnien-Hercegovina, som er landets kulturcentrum. Vil I gerne spise ude på restaurant, kan I bl.a. bestille den lokale ret Cevapcici, som er ruller, der indeholder lamme- og oksekød tilsat en masse krydderier, og dertil får I serveret fladbrød, grøntsager og dip. I kan også smage et glas af den lokale brændevin Rakija med 40 procent alkohol, som har en sød smag. Priserne på mad og drikkevarer er billige på restauranter og caféer, og portionerne er store nok til, at I bliver mætte af dem. I kan selvfølgelig også vælge at nyde aftensmaden i jeres skønne feriebolig og slappe af efter dagens fantastiske oplevelser.

 

Mostar

Feriebolig-Mostar

Mostar er Bosnien-Hercegovinas kulturelle centrum, og lejer I en feriebolig i byen, så venter der mange spændende kulturoplevelser. Marmorbroen over floden Neretva symboliserer den fredelige sameksistens mellem muslimer og kristne. Broen blev skudt i stykker under 90’ernes borgerkrig, genopbygget i 2004, og er nu på UNESCO’s Verdensarvliste. På en gåtur gennem byen kan I bl.a. opleve kirker, klostre, museer og Koski Mehmed Pasha’s moské. I kan også besøge Det Tyrkiske Hus og Bunakilden ved byen Blagaj, som ligger i kort afstand fra Mostar. I kan nyde den gode stemning på Mostars mange caféer, mens I drikker kaffe og spiser kage, og på restauranterne kan I få billig aftensmad.

 

Sarajevo

Feriebolig-Sarajevo

Lejer I en feriebolig i Sarajevo, kommer I til at bo i en vidunderlig, stemningsfuld by fyldt med kulturelle og historiske seværdigheder, som samtidig byder på smukke naturomgivelser som Miljacka-floden, der løber langs byen og de flotte omkringliggende Dinariske Alper. Med jeres egen feriebolig kan I gå, vandre eller køre rundt i jeres eget tempo og f.eks. opleve en af hovedattraktionerne, som er den gamle bybazar Baščaršija. Andre spændende seværdigheder er Latiner-broen, hvor Franz Ferdinand blev skudt, hvilket startede 1. Verdenskrig. Besøg den gamle ortodokse kirke, det jødiske museum, Kejsermoskeen, Hellige Hjerte-katedralen, Sarajevos historiske museum eller markedspladsen med Sebilj-fontænen.

Foreslået annonce: