Feriebolig Belgien

Feriebolig i Belgien

Belgien ligger ikke langt fra Danmark. Det er muligt at komme dertil både med bil og med fly. Hvis man gerne vil have sin egen bil at køre rundt i på ferien, frem for at leje en bil, er der derfor gode muligheder for det, når man tager til Belgien.

Selvom Belgien ligger så tæt på Danmark, har det alligevel en meget anderledes natur, særligt i den sydlige region ned mod Frankrig. Der er gode muligheder for at leje en feriebolig, der ligger ude i naturen. Så kan man gå ture, slappe af og nyde, at der ikke er noget særligt, man skal.

Der er flere byer, hvor man med fordel kan bruge en feriebolig som base for at udforske byen. Det er for eksempel Antwerpen og hovedstaden Bruxelles. Her kan opleve den hyggelige stemning i byernes gamle kvarterer, gå på museum eller sidde på en cafe eller en restaurant.

Maden i Belgien vil falde i de flestes smag. Man kan for eksempel få de vafler, som vi i Danmark kalder belgiske vafler. Belgierne har også været med til at tage pomfritter til et helt nyt niveau. Pomfritterne skal laves på en hel særlig måde og steges i oksefedt.

 

Bruxelles

Feriebolig-Bruxelles

Bruxelles er hovedstaden i Belgien og et spændende sted at tage hen på sommerferie eller på en forlænget weekend. Der er meget at se og opleve og en feriebolig i et af byens centrale kvarterer kan være en god base for at udforske byen.

Man kan blandt andet opleve Grand Place, der er en stor plads i det centrale Bruxelles. Pladsen ligger omgivet af høje, gamle huse fra 1600-tallet. Det er en stemningsfuld og smuk plads, der ofte er dekoreret med blomster.

Museet for musikinstrumenter er også en af de største seværdigheder i byen. Her udstilles en lang række gamle musikinstrumenter, og er man musikinteresseret, er det et must.

 

 

Wallonia

Feriebolig-Wallonia

Wallonia er den sydligste region i Belgien og ligger på grænsen til Frankrig. Området er kendt for sine søer, og byerne, der klamrer sig fast til bredden.

Der er flere steder i Wallonia, hvor man kan leje en feriebolig. Det er for eksempel i Les Terrasses du Lac, hvor man kan bo stille og fredeligt lige ned til en sø.

I Wallonia er der generelt gode muligheder for at finde en feriebolig i stille og landlige omgivelser og så ellers bare nyde naturen og sin families selskab.

Foreslået annonce: