COSTA RICA

Costa Rica

Hoteller

I Tamarindo kan du sove som en drøm, hvis du checker ind på Tamarindo Bay Boutique Hotel. Det er et dejligt sted med hyggelige værelser og en lækker pool.

Hotel Parador Resort And Spa Hotel i Manuel Antonio har ligeledes ry for at være et fantastisk sted at bo under et ophold i Costa Rica. Udsigten over havet vil tage pusten fra dig, og de smukke palmer får dig til at føle, som om du er i paradis!

Skal du til San Jose, kan du for eksempel bo på The Westin San Jose, et 4-stjernet hotel med hyggelig atmosfære. Uanset hvad du vælger, vil Costa Rica være en uforglemmelig oplevelse.

Restauranter

En af de bedste restauranter i San Jose er La Terrasse French Cuisine, hvor en smagsoplevelse af den anden verden venter!

Vil du hellere smage på de lokale retter, kan du lægge vejen forbi Restaurante Grano de Oro i San Jose, som har fået fine anmeldelser.

Tierra Gaucha Parrilla Argentina i San Jose får du kvalitetsmad til en rimelig pris, og deres bøffer er yderst velsmagende her!

Natteliv

I San Jose fester man på Studio 8, Miami Beach Club eller Club Caribe, og der er tradition for at danse til den lyse morgen, så find danseskoene frem!

Er du mere til at tage på cocktail bar, skal du lægge vejen forbi Haberdasher eller Paper Plane, som er nogle af de bedste steder i San Jose.

Attraktioner

I San Jose skal du opleve den smukke domkirke Cathedral Basilica of St. Joseph.

Du kan også besøge det verdenskendte Winchester Mystery house, hvis du har en gådefuld og nysgerrig side i dig.

Den fænomenale Manuel Antonio National Park finder du 132 kilometer fra San Jose, og den er vældig populær på grund af dens fantastiske hvide strande, hvor de grønne træer vokser tæt op ad vandkanten. Du kan for eksempel leje en kajak, en ATV eller tage på dykkertur!

Boquete

Boquete – Regnskove, vandfald og adventureaktiviteter

Holder du af frodig og vild natur, bør du besøge Boquete.

Attraktioner 

Boquete ligger i Chiriqui-provinsen i Panama, og landskabet byder på imponerende panoramaer: regnskove, smukke haver, utallige kaffeplantager, storslåede vandfald og vulkanlandskaber. Besøg Volcan Baru National Park, og oplev regnskove, floder og de særegne brøleaber. Lad dig også bjergtage af The Lost Waterfalls, der er absolut storslåede. Holder du af fysiske udfoldelser og udfordringer, så er der også rig mulighed for fx at lave water rafting, vandre, klatre, svømme eller ride. Landskabet kan opleves på vidt forskellige måder, og du vælger selv, hvordan du vil færdes i naturen.

Hoteller

Der er mange fine hotelmuligheder i Boquete. De er placeret midt i det frodige landskab og byder derfor på fantastiske udsigter. Casa de Montana Bed & Breakfast har et fantastisk imødekommende personale, smukke værelser og serverer en meget lækker morgenmad. Hacienda Los Molinos Boutique Hotel har betagende udsigtspunkter, hvorfra køkkenets udsøgte kulinariske specialiteter kan nydes i stemningsfulde omgivelser. Her kan du også nyde en skøn muddermassage og gøre brug af et meget hjælpsomt personale. Hotel Valle de Rios beliggenhed er fremragende og ligger meget centralt, hvad angår adventureudflugter, besøg af kaffeplantager samt den nærliggende vulkan.

Restuaranter

De fleste hoteller har et godt kulinarisk udvalg, hvor du kan smage lokale og nationale spiser. Prøv derfor endelig dit hotels køkken. Har du lyst til at gå ud at spise, kan du prøve RetroGusto Restaurant & Bar, der serverer fantastisk mad. Sugar & Spice Dulces Gourmet har kæmpe menuer, en stor morgenmadsbuffet, laver lækre sandwiches og er kendt for deres asisatiske kyllingsalat. Desuden sælger La Ghiotta Gelateria meget velsmagende is.

Natteliv

Boquete er ikke en storby, men natklubben Valia’s kan fx anbefales. Her kan du slippe dansefødderne løs og nyde iskolde drinks.

Boquete skal opleves. Stedet er inspirerende, en fryd for øjet og balsam for sjælen.

Tamarindo

Gode rejseråd til Tamarindo

Hoteller

Tamarindo har masser af gode og fine hoteller, som vil sikre dig et godt ophold. Hvis du går efter et luksusophold er Los Altos de ErosCala Luna Luxury Boutique Hotel & Villas eller JW Marriott Guanacaste Resort & Spa fremragende valg.

Checker du ind på Hotel Capitan Suizo, har du samtidig foretaget et miljøvenligt valg af hotel, og det samme gælder Hotel Tamarindo Diria, der er kåret som grønne forløbere.

Restauranter

Besøg på Tamarindos restauranter bliver ren forkælelse for dine smagsløg. For eksempel får du en ganske lækker brunch på Cafe Santa Rita. Black Stallion Cafe & Surf Saloon er et sted med høj autenticitet, hyggelig stemning og fremragende traditionelle retter. Stedet har fået yderst gode anmeldelser af tidligere gæster. Hvis du skal tilfredsstille din søde tand, er Coffee & Waffles det rette sted at tage hen.

Natteliv

Der er rig mulighed for at have det sjovt i Tamarindos natteliv og falde i snak med de lokale. Baren Sharky’s er et oplagt sted at drikke øl i godt selskab, og det samme gælder for El Garito. Higher Ground serverer lækre drinks, og du kan desuden få gode pizzaer her.

Attraktioner

I Tamarindo er der et stort udvalg af sightseeing tours, hvilket er en oplagt måde at komme ud at opleve smukke Tamarindo.

Tag for eksempel ud at dykke og snorkle, tag på windsurfing eller kitesurfing, bådrundture og meget mere. Du kan også tage på ridetur og opleve byen fra hesteryg. Der er masser af muligheder for at have en aktiv ferie i Tamarindo og samtidig få en kuffert fuld af oplevelser med hjem.

Husk at pakke badetøjet, for Tamarindos strande er ufatteligt smukke. Besøg for eksempel Playa Grande og Playa Avellanas.

Monkey Park er et oplagt sted at besøge med børn, som med garanti vil finde det sjovt at kigge på de mange aber.