CANADA

Canada

Turist i Canada

Med storslåede naturområder af bjerge, floder, skove og åbne landskaber, kan du i Canada køre flere timer, uden at møde andet end vild natur på din vej. Rig på dyrearter og lokale kulturer er Canada det oplagte turistmål for dig, der ønsker at overskride grænser, hvadenten det gælder fysiske udfordringer eller kulturelle horisonter. Oplev et land, der både rummer mulighed for afslapning i naturen og multikulturel fordybelse i storbyerne.

Hoteller

I Canadas mest besøgte byer, som Toronto, Montreal, Leduc, Niagara Falls, British Colombia, Vancouver, Victoria, Ontario og Quebec, finder du hurtigt ferm ti let godt og betaleligt hotel. Du finder hoteller og vandrehjem i alle prisklasser.

Restauranter

Canada har en række lækre, kulinariske traditioner, som ikke helt har vundet opmærksomhed i den internationale gastronomiske verden endnu. Som turist i Canada kan du sætte tænderne i sunde og velsmagende delikatesser med friske råvarer fra de maritime miljøer landet over. Smag den vilde laks, frisk fra floderne, hummer med smeltet smør på toppen, den populære poutine mm.

Natteliv

Når byerne vågner til fest, kan du tage del i et farverigt natteliv med alt hvad det indebærer af clubs, pubs, diskoteker, caféer og barer. Tag til keltisk fest på Cape Breton Island eller på pubcrawl i Montreal – mulighederne er mange og varierede. Reglerne for alkoholindtag varierer fra provins til provins.

Attraktioner

I Canada finder du et sprudlende kunstnerisk miljø, hvor teater, billedkunst og musik blomstrer fra mange forskellige subkulturer. Oplev Ottawa’s National Gallery, The International Fringe Theater Festival i Edmonton, shop på asiatisk marked, gå en tur i Old Quebec, nyd udsigten fra Peak 2 Peak svævebanen i Whistler, eller besøg det imponerende Calgary Tårn og få stillet den kulturelle sult. Sejl i kajak blandt oprindelige folk i Haida Gwaii, mærk bruset fra Niagara Falls eller stå på langrendsski om vinteren – hvis du vil helt tæt på den canadiske natur, er mulighederne mange.

Montreal

Gode rejseråd til Montreal

Hoteller

Af de allermest luksuriøse hoteller i Montreal kan der nævnes: The Ritz-Carlton MontrealHotel Le St. James MontrealHyatt Regency Montreal og Omni Mont-Royal Hotel. Bo på et af disse skønne hoteller, hvis du har lidt ekstra på budgettet til at forkæle dig selv.

Mulighederne er mange. Tidligere gæster er særligt vilde med Le Petit Hotel, som også er vinder af Travellers Choice prisen 2016, og det samme gælder for Auberge Bonaparte.

Restauranter

Le St-Urbain er en anerkendt restaurant med en køkkenpersonale i verdensklasse. Du finder restauranten på 96 rue Fleury Ouest.

La Récolte svømmer i gode anmeldelser, og maden her er helt manifique. Adressen er 764 rue Bélanger.

Salmigondis, Impasta og Montréal Plaza kan også nævnes på listen over fantastiske restauranter.

Du vil uden tvivl komme til at spise godt under dit besøg i Montreal.

Natteliv

I Canada har de forstand på at feste. le Belmont rummer alt, hvad et festhjerte kan drømme om!

Complexe Sky er et overdådigt feststed. Her finder du ikke blot fire styks dansegulv, men også en tagterrasse med pool og restaurant. 


Baron Samedi, som åbnede i 2014, tilbyder drinks til under 10 CAD. Der er DJ’s om lørdagen og altid en god vibe!

Salsathèque er stedet, hvis du har lyst til at danse salsa. Der er diskokugler, neonlys og kæmpe palmetræer!

Tokyo Bar er et yderst populært sted, især hvis man har lyst til at danse natten lang. 

Attraktioner

Montreal gemmer på masser af fine perler, som er værd at besøge. Notre-Dame Basilika (Basilique Notre-Dame) er en utrolig smuk kirke, som du skal opleve under dit besøg. Old Montreal og St. Joseph’s Oratory of Mount Royal er ligeledes superfine steder, du bør opleve.

En anden populær aktivitet er at tage på vandreture i de smukke bjerge Laurentian Mountains.

Der kan sættes lighedstegn mellem Canada og ishockey, så gør dig selv den tjeneste at opleve en kamp i Bell Centre!

Toronto

Gode rejseråd til Toronto

Hoteller

Toronto er en by med højt tempo! Når du skal hvile benene efter en lang dag, kan du for eksempel bo på Delta Toronto, Cambridge Suites Hotel, One King West Hotel & Residence eller et af de mange andre fine hoteller i Toronto!

Hvis du vælger at bo på Four Seasons Hotel Toronto, kan du forvente luksus på højt niveau, og deres restaurant skulle efter sigende være helt fænomenal.

Der er masser af gode hotelmuligheder her i Canadas største by, hvor du kan lade batterierne op og være klar til flere nye eventyr.

Restauranter

Spis på Scaramouche Restaurant, hvis du vil opleve et af de steder, kunderne altid vender tilbage til. Restauranten er desuden vinder af Travellers Choice 2015, hvilket ikke siger så lidt.

Richmond Station er en anden anerkendt restaurant i Torontos bybillede, hvor servicen er fantastisk og stemningen god.

Hvis du er sushi-sulten, er BlowFish i Financial District stedet, der kan opfylde dit behov.

Natteliv

Tag på den berømte britiske pub The Queen And Beaver Public House og slap af med en kold fadøl efter en dag fuld af oplevelser.

Skal der være mere fart over feltet, kan du tage på Uniun Nightclub, som byder på DJ’s i verdensklasse og et kæmpe dansegulv med elevationsplatforme! Lad festlighederne begynde!

Attraktioner

Du kan ikke være i Toronto uden at opleve CN Tower, som er hele 553,33 meter højt. Indtil 2007 var det verdens højeste fritstående bygning!

Når nu du er i Toronto, skal du heller ikke snyde dig selv for at opleve et af verdens naturvidundere – tag en tur til Niagara Falls! Mange forskellige selskaber tilbyder ture hertil, så find blot den pakkeløsning, der passer bedst til dig og dit behov. Husk kameraet, for Niagara Falls er i den grad værd at dokumentere!

Du kan også tage en tur i Toronto Zoo og kigge på søde pandabjørne. Specielt hvis du har børn med, vil det lige være stedet for jer!

Vancouver

Gode rejseråd til Vancouver

Hoteller

Rosewood Hotel Georgia er 5 stjernet hotel i midten af Vancouver med 155 værelser. Rosewood Hotel Georgia har helsecenter, fitnessrum og gratis WiFi. Hotellet ligger lige overfor Vancouver Art Gallery og i gåafstand til fine shoppemuligheder i Robson Street. Der er desuden fladskærms-TV på alle værelserne.

Wedgewood Hotel & Spa er et andet 5 stjernet hotel i midten af Vancouver. Alle de luksuriøse værelser har egen balkon og fladskærms-TV. Der er desuden en velrenommeret restaurant på hotellet, som ligger i umiddelbar nærhed af gode shoppemuligheder og seværdigheder såsom havnen. Der er spa og helsecenter på hotellet.

Restauranter

Hawksworth Restaurant er ledet og ejet af stjernekokken David Hawksworth, som besidder evner i et køkken udover det sædvanlige. Hawksworth Restaurant ligger på Rosewood Hotel Georgia, og der er dømt elegant stil og rigtig god stemning med service i topklasse.

Tavola, den gode italienske mad og den hyggelige stemning, gør denne restaurant til en af de bedste i Vancouver. Dertil kommer, at prisniveauet er rimeligt og konkurrencedygtigt til de mange andre italienske restauranter, der ligger i Vancouver.

Natteliv

Opus Bar er et af de hotteste steder i Vancouver for tiden. Stedet har simpelthen den helt rigtige blanding af kitsch og chic. Der skulle eftersigende blive serveret de mest fantastiske cocktails.

The Roxy er en danseklub, hvor der jævnligt bliver spillet LIVE-musik. I weekenderne er stedet proppet med mennesker, og det kan derfor være en god idé at komme tidligt for at undgå lange køer.

Attraktioner

Vancouver Whale watching Safari (Vancouver hvalsafari) tager dig med på en syv timer lang tur til Granville Island. Oplev det bjergtagende canadiske landskab set fra kysten. Se søløver, delfiner, sæler og ørne samt de utrolige spækhuggere og mange andre havdyr.

Vancouver: 7 timer hav til himmel. Oplev den vildere side af Vancouver på denne 7 timer lange ekskursion. Tag med himmelgondol, kryds en hængebro, besøg byen Horseshoe Bay, der ligger ved vandet, se Shannon Falls, det tredje største vandfald i British Columbia og tag ned i dybderne ved Britannia Mine

Victoria

Turist i Victoria

Victoria er hovedstaden i Britisk Colombia i Canada. Med omkring 360.000 indbyggere har byen meget at byde på, både når det kommer til skønne naturoplevelser og kulturel diversitet. Victoria har længe været kendt som området, der har været domineret af engelske traditioner, siden britterne ankom i 1834, men byen er nu langsomt ved at finde sin helt egen kulturelle identitet. Victorias kreative ungdomsliv har givet byen en verden af levende og alternative caféer, pubs og kulturtilbud, som sammen med cykelruter og udflugter i områdets storslåede natur, danner rammerne for et oplevelsesrigt ophold på alle fronter.

Hoteller

I Victoria finder du hurtigt frem til et hotel i den standard, du ønsker. Af populære hoteller kan nævnes Hotel Rialto, Abigail’s Hotel, Oak Bay Beach Hotel, Delta Victoria Ocean Pointe Resort and Spa m.fl.

Restauranter

I Victoria finder du et multikulturelt marked af restauranter og caféer. Nogle af områdets mest populære spisesteder er Jam Café, ReBar, Ulla, Picnic, Mint, Red Fish Blue Fish, Brasserie L’Ecole, Pink Bycycle m.fl. Her kan du forkæle smagsløgene med det bedste inden for det mexikanske, amerikanske og fransk køkken, med særligt fokus på lokale retter med alt godt fra havet.

Natteliv

Victoria har tradition for at brygge øl, og nattelivet bærer derfor præg af pubs og barer, der byder på et spændende udvalg af lokale specialiteter. Smag en ny øl, eller nyd en forfriskende cocktail på en af byens utallige cocktail-barer, som er fyldte med festglade lokale og turister i weekenden. Musikscenen er levende og varieret, og du kan opleve alt fra keltiske optrædener til live jazz og lokale artister på byens små scener.

Attraktioner

Først og fremmest byder naturen i Victoria på en verden af uforglemmelige oplevelser. Victoria har nogle af Canadas længste cykelruter, som giver mulighed for at opleve naturen helt tæt på. Tag ud på floderne i kajak, gå tur i byens grønne Beacon Hill Park og tag ud og se på hvaler fra kyst eller båd. Oplev mødet mellem gammel og moderne kultur i byens arkitektur, udforsk historien på Royal British Colombia Museum,

Hoteller

Quebec City byder på hoteller i alle prisklasser. I luksusenden er der hoteller som Hotel Manoir Victoria, Auberge Saint-Antoine og Hotel Le Germain Quebec, som alle desuden er miljøvenlige hoteller. I mellemklassen er der charmerende hoteller som Hotel du Vieux-Quebec, Le Manoir d’Auteuil og Hotel Le Priori.

Restauranter

En restaurant der har fået enormt gode anmeldelser er iX pour Bistro. Bestil bord i god tid, hvis du planlægger at besøge denne populære restaurant. Den bedste italienske pizza får du på La Pizzaio, som aldrig skuffer. Maden på Restaurant Legende er også en oplevelse, altid kreativt anrettet. Desuden er deres cocktails ganske lækre.

Natteliv

Du er kommet til den rette by, hvis du kan lide at danse. I Quebec City er der et væld af danseklubber. Dagobert Nightclub er en af de mest populære, hvor der er tre etager med både livemusik, videospil og dansegulve. På Maurice Nightclub kan du opleve et Disco Fever Dance Party, så på denne aften kan du virkelig kridte danseskoene. DJ’en på Le Boudoir Lounge er kendt for at skabe en fest uden lige, så dette sted er også værd at besøge!

Er du ude med en gruppe venner og på udkig efter drinks? De bedste cocktails i Quebec City får du på Bistro L’Atelier eller Café-Bar Artefact. Quebec City har også et væld af hyggelige pubs, der kan skænke dig kolde fadøl.

Attraktioner

Besøg Old Quebec, som er på UNESCOs verdensarvsliste! Når du besøger bydelen, vil du hurtigt forstå hvorfor. Her er masser af historiske monumenter, hyggelig atmosfære og livlig underholdning i gadebilledet.

Montmorency Falls Park har et vandfald, som er et helt utroligt naturfænomen, der må opleves! Vandfaldet på 83 meter er 30 meter højere end Niagara Falls og er et fantastisk syn.

First Nation-folket (de indfødte) udgør en kæmpe del af Canadas historie, og hvis du ønsker at lære mere herom, kan du besøge Wendake og få et helt centralt og kulturelt indblik.