Camping Ungarn

Rejseråd til camping i Ungarn

Ungarn i centraleuropa er et populært land at tage på camping i for mange danskere. Ungarn er noget for sig. Landet er utroligt smukt. Næsten intet andet sted på jorden finder du søer, der er så store, lavvandede og varme som i Ungarn. Landet er kendt for den smukke hovedstad, Budapest, de naturlige spabade, utallige grotter, men faktisk også deres fantastiske campingpladser. I Ungarn findes mere end 150 campingpladser, så du har mulighed for at finde lige præcis det du ønsker. Men Ungarn er også smuk uspoleret natur, venlige mennesker, rig kulturliv og mageløse byer fra baroktiden samt lækkert, krydret mad, kraftige vine og et klima, der kan sammenlignes med lande som Kroatien og Italien. Desuden er det forholdsvis let selv at køre til Ungarn fra Danmark evt. med en enkel overnatning i Tyskland eller Tjekkiet.

Balatonsøen

Balatonsøen

Camping ved Balatonsøen

Balatonsøen kaldes også for Det Ungarnske Hav, og er med sine 600 kvadratmeter en af Europas største søer. Her er vandet dejligt varmt. Faktisk helt op til 28 grader om sommeren. Det tempererede vand er en af grundene til at søen tiltrækker rigtig mange børnefamilier. Her kan børnene lege længe i vandkanten. Ved søen ligger campingpladserne stor set side om side langs de smukke strande og ved smukke byer. Og der findes campingpladser til alle prisniveauer langs Balatonsøen. Du kan både leje pladser til dit telt eller din autocamper, men der er også stor mulighed for at leje lækre Bungalows.
En af de store fordele ved at campere ved Balatonsøer er, at det er forholdsvis let at tage ture til Ungarns hovedstad Budapest. Her venter store oplevelser med fantastisk kulturliv og en imponerende smuk arkitektur. Endnu tættere på er Pusztaen, hvor du kan opleve heste, store landskaber og rustikke kroer med masser af mulighed for at spise og drikke samt opleve et rigt folkeliv.

Foreslået annonce: