Camping Tyskland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Camping Tyskland

For campister er det attraktivt at holde ferie i Tyskland. Den korte afstand fra Danmark betyder, at I hurtigt kan komme frem til den udvalgte campingplads, og det er som regel billigt at holde campingferie i Tyskland. Uanset om I vil på strandferie langs Vesterhavet eller Østersøen i Nordtyskland, eller om I vil vandre i Schwarzwald, tage en tur med svævebanen i Harzen eller slappe af ved den skønne Bodensø, så finder I helt sikkert en dejlig campingplads med gode faciliteter for hele familien. Tyskland er samtidig et utrolig kulturrigt land, og I kan cykle, vandre eller køre gennem mange små idylliske landsbyer eller besøge større byer som Hamborg, Bremen, München eller Berlin, som tilbyder masser af kulturoplevelser. Vil I gerne have fokus på sundhed og velvære, kan I f.eks. besøge Baden-Baden, som er kendt for sine varme kilder. Overalt I Tyskland finder I sjove oplevelser for børn som f.eks. forlystelsesparker, Aqualand og Zoologiske Haver. I kan dyrke mange forskellige sportsaktiviteter som cykling, tennis, ridning, vandsport eller vandre i skove og bjerge. Som campister har I masser af frihed til at vælge, hvornår I vil slappe af på campingpladsen, og hvornår I vil tage på udflugter. I kan bo på den samme campingplads hele ferien eller planlægge en længere rute, hvor I camperer flere steder.

Baden-Württemberg

Baden Württemberg

 

Tag på en skøn campingferie i delstaten Baden-Württemberg i Sydtyskland og få enestående naturoplevelser. Den 5-stjernede, familievenlige Hegau Camping ligger i Tengen mellem Bodensøen og Schwarzwald og byder på afmærkede pladser, leje af telte, hytter eller mobilhomes samt en indendørs og udendørs legeplads. Camping Hochschwarzwald i Todtnau er en dejlig campingplads, som har 40 fastliggerpladser og 55 åbne pladser. Campingpladsen ligger godt placeret mellem de højeste bjerge i Schwarzwald, og her kan I vandre, svømme eller spille tennis. Der er godt halvanden times kørsel til kultur- og kurbyen Baden-Baden, hvor I kan opleve kulturelle seværdigheder og besøge de varme kilder, som byen er så kendt for.

 

Niedersachsen

Camping-Niedersachsen

Campingferie i Niedersachsen i Nordvesttyskland giver jer masser af muligheder for en ferie med afslapning og oplevelser. Niedersachen har i alt 160 campingpladser, og landskabet er meget variereret, så I kan f.eks. vælge at campere nær Vesterhavet eller inde i landet ved Harzen, alt efter hvilken slags campingferie, I ønsker jer. Den 4-stjernede Knaus Campingpark Wingst ligger i et skovområde nær Vesterhavet og tilbyder dejlige sandstrande, legeplads, sportsområde og leje af lejlighed. I Harzen kan I vælge at bo på Camping Am Fluss, som ligger ved floden Weser i et smukt naturområde. I området er der seværdigheder som Sommerfuglepark, Oplevelsesskov, museer og middelalderbyer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5922″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” title=”Foreslået annonce:” link=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=690832&media_id=0 “][/vc_column][/vc_row]