Camping Spanien

Camping Spanien

Tag på camping i Spanien og oplev den perfekte kombination af det afslappende campingliv samt mulighed for kultur, storbyer og oplevelser for livet. Spanien er et smukt land med fantastiske aktiviteter og seværdigheder for børn såvel som voksne. Klimaet er dejlig solrigt og varmt om sommeren og mildt om vinteren og er derfor altid et kæmpe hit blandt de danske turister. Her kan du opleve lange smukke strande, storby, solrigt klima og lækker lokal mad og vin. Du må ikke snyde dig selv for den spanske vin og lokale tapas. Prøv for eksempel den spanske nationalret paella, som består af ris med skalddyr og fisk eller den forfriskende sommerlige drik Sangria, som hovedsageligt består af rødvin og frugt. Landet har et varierende men utrolig smukt landskab, som består af floder, søer, skove, bjerge og hvide sandstrande. Spanien er det perfekte land til camping og byder på et bredt udvalg af fantastiske campingmuligheder. Prøv blandt andet de tre utroligt eftertragtede campingpladser Camping Costa Brava, Camping Costa Dorada og Camping Kantabrien.

 

Costa Brava

Camping-Costa Brava

Camping Costa Brava ligger i den nordøstlige del af Spanien. Costa Brava betyder ”vild kyst” og består af en cirka 200 kilometer lang kyst, som er kendt for det smukke middelhav, lange fantastiske strande og vilde klipper. Ved Costa Brava findes der især et stort udvalg af strande. Både sandstrande og stenstrande, meget lange og store strande, men også små ”private” strande, som er gemt væk bag klipperne, og som man kun kan sejle til. I Costa Brava kan du nyde det dejlige middelhavsklima, og der findes et væld af små fiskerbyer og badebyer. Det er et fantastisk sted at snorke, og der findes mange vandsportsaktiviteter. Man kan også opleve andet end badeferie, da storbyen Barcelona ligger tæt på.

 

Costa Dorada

Camping-Costa Dorada

Costa Dorada betyder ”gylden kyst” og ligger syd for Barcelona. Det er meget populært at tage på camping her for børnefamilier på grund af de børnevenlige lavvandet strande med hvidt sand og krystalklart vand. Her findes fredelige landsbyer og markeder samt gode snorkel- og dykkermuligheder. Herfra er det også muligt at besøge Barcelona eller at få kulturelle oplevelser i de små landsbyer. Costa Dorada ligger også tæt på forlystelsesparken Port Aventura, og derudover er byen kendt for sin vin og oliven, som man bestemt ikke må snyde sig selv for at smage. Her kan du prøve campingpladsen Tamarit Park, som er fire-stjernet med stort poolområde og børnepool, eller campingpladsen La Torre Del Sol, som har tre swimmingpools, jacuzzi og privat strand.

 

Kantabrien

Camping-Kantabrien

Kantabrien ligger i det nordlige Spanien og kaldes også ”costa verde”, som betyder den grønne kyst. Byen lever op til navnet med den enestående, grønne natur tæt på de hvide sandstrande. Her finder du altså enestående natur og kultur samt smukke velbevarede landsbyer. Landskabet består af bjerge og smukke bugter. Byen er kendt for sine mange oste og har også en masse sportsaktiviteter både ved havet og i bjergene. Her findes for eksempel Camping Playa Joyel, som ligger i hjertet af Kantabrien med adgang til privat sandstrand. På pladsen findes et stort diskotek, børneklub, fitness, badminton og pladsen er omringet af et smukt, grønt landskab.

 

Foreslået annonce: