Camping Schweiz

Camping i Schweiz

Hvis man holder af høje bjerge og dybe bjergsøer, er Schweiz et oplagt sted at tage på camping. På grund af placeringen i Centraleuropa er vejret ofte godt. Det giver god mulighed for at udforske bjergene. Det kan for eksempel være på en vandretur. På rigtig varme dage kan man også tage ud at bade i nogle af de mange søer.

Udover natur og bjerge er der også mange hyggelige byer, man kan udforske. Det er både småalpebyer og storbyer som Zurich og Geneve, som man kan udforske på en dagstur. Så kan man finde en campingplads i nærheden og bo der.

Der er mange gode campingområder i Schweiz. Man kan derfor sagtens få en hel ferie til at gå i landet. Så har man tid til at besøge to eller tre forskellige steder. Det kommer an på, hvor meget man vil flytte rundt. Camping i Schweiz kan også nemt kombineres med camping i et af nabolandene. Det er nemt og hurtigt at komme rundt i området.

Det er nemt og hurtigt at komme fra Danmark til Schweiz med en campingvogn bag på bilen. Når man først er på de tyske motorveje, tager turen dertil ikke lang tid. Nogle steder i Schweiz kan der være små bjergveje, hvor man skal holde tungen lige i munden, når man skal køre med campingvognen.

Bern

Camping-Bern

Camping i Bern

Bern er hovedstaden i Schweiz og en spændende by at besøge på for eksempel en dagstur. Der ligger flere campingpladser i nærheden af byen. Det gør det muligt både at opleve natur og bjerge og opleve noget storby.

På Camping am See kan man bade i søen og nyde udsigten over bjergene. Det er dog også nemt at komme ind til byen, hvis man gerne vil det.

På Camping Eichholz kommer man til at bo lige uden for byen. Denne campingplads er derfor god for dem, der gerne vil bruge flere dage på at udforske byen, men ikke ønsker at bo på hotel.

 

 

 

 

Sarnen

Camping-Sarnen

Camping i Sarnen

Sarnen er en lille hyggelig bjergby nogenlunde i midten af Schweiz. Byen ligger idyllisk ned til en sø, og det samme gør byens campingplads Camping Seefeld Park Sarnen. Her kan man både bo i telt og i mobilhomes. Man behøver ikke selv at medbringe campingvogn, da der allerede er sat telte og mobilhomes op på pladsen. Derudover har de alle de faciliteter, man kunne drømme om. Der er pool, gratis internet og en butik med lokale specialiteter. Der er mulighed for at bade i søen og gå tur rundt om den.

 

Valais

Camping-Valais

Camping i Valais

I området Valais i det sydlige Schweiz er der rigtig mange forskellige campingpladser at vælge imellem. Valais er generelt populært blandt turister på grund af de høje, sneklædte bjerge i området. Schweiz er dog generelt ikke overrendt af turister, og det er Valais heller ikke.

I området kan du blandt andet bo på Camping Botza. Her har de pladser med skygge eller med delvis skygge. Det kan være rart på en varm sommerdag. Pladsen har en stor pool og en figur af en kæmpe gorilla, hvor fra der udgår to rutsjebaner. Det vil helt sikkert være et hit hos børnene.

 

Foreslået annonce: