Camping Portugal

Camping Portugal

Tag på campingferie i Portugal og få mange vidunderlige oplevelser. Portugal byder på et væld af muligheder for voksne og børn i alle aldre. Her kan I sole jer på skønne, hvide sandstrande og svømme, dykke eller windsurfe i Atlanterhavet. Overalt kan I besøge små charmerende fiskerbyer med snoede gader. I kan også tage til de større byer Lissabon eller Porto og opleve en rig kulturarv. Som campister har I friheden til at vælge, hvor I vil campere, og om I vil bo i campingvogn, hytter, telt, bungalow eller mobilhome. Algarve tilbyder nogle af de bedste campingpladser i Portugal, bl.a. nær Faro og Cascais, som har alle de campingfaciliteter, der lever op til jeres behov. Fra campingpladserne er det nemt at komme til lækre sandstrande, og der er rig mulighed for at tage på udflugter til de omkringliggende byer. Vil I gerne nyde naturen, kan I tage på vandreture i bjergområder eller besøge den kendte nationalpark Monchique. I Algarve findes der gode golfbaner som f.eks. Boavista Golf ved Luz og Palmares Golf ved Lagos. Vælger I f.eks. at campere nær den smukke kystby Cascais, kan I opleve den imponerende klippeformation Boca do Inferno (Helvedes mund) på tæt hold. Der venter jer en varm og oplevelsesrig campingpferie i Portugal.

 

Algarve

Camping-Algarve

Camping Algarve

Camping Turiscampo i Senhora da Luz, Faro, er en fantastisk terrassecampingplads og campingplads med skrånende områder og afmærkede pladser. Campingpladsen tilbyder sportsområde, udflugtsprogram, Whirlpool, skønhedscenter, børnebassin, pizzeria og restaurant. Camping Alvor i Alvor, Faro, er en terrassecampingplads og campingplads med skrånende områder, hvor I bor i dejlige omgivelser tæt ved stranden, og her er cykelruter, swimmingpool og børnebassin. Camping Albufeira i Albufeira, Faro, er en skøn terrassecampingplads og campingplads med skrånende områder, som tilbyder legeplads, udflugtsprogrammer, swimmingpool og børnebassin. På alle tre campingpladser kan I vælge, om jeres plads skal være med eller uden skygge. Der er desuden mulighed for at leje f.eks. bungalow, mobilehome eller lejligheder.

 

 

Cascais

Camping-Cascais

Camping Cascais

Nær den maleriske kystby Cascais og Atlanterhavet ligger Camping Orbitur Guincho i et fantastisk skovområde med fyrretræer. Det er en campingplads med skrånende områder, hvor I kan vælge mellem pladser med eller uden skygge, samt pladser med en smule skygge. Campingpladsen tilbyder udendørs swimmingpool og børnebassin og det er muligt at dyrke vandsport og windsurfe på stranden i nærheden. I har mulighed for at lege hytter, bungalows eller telte, og det er tilladt at have hund med. Hvis I ikke har tid eller lyst til selv at lave mad, finder I flere restauranter på campingpladsen, hvor I kan spise dejlig mad.

 

Foreslået annonce: