Camping Østrig

Østrig – et slaraffenland for campister

 

Gæstfrie Østrig er et foretrukkent rejseland for mange danskere. Både sommer og vinter i det smukke land med den forunderlige natur byder på snart alt, hvad hjertet måtte begære for den rejseglade. Tag på camping i Østrig og vælg lige præcis den udgave af rejseformen, du måtte foretrække. Her findes alt til luksuscampisten, som søger campinglivets glæder, men nyder faciliteter som pool, sauna, solarium og kurbad. Eller måske er du teltentusiast, der søger naturoplevelser i bjergene og foretrækker at kokkerere på trangiasættet?

Der findes et væld af campingpladser i landet, og de er placeret de smukkeste steder. Østrigs natur byder på fantastiske bjergtoppe, turkise bjergsøer og grønne enge og campingpladserne er nogle af europas bedste med faciliteter af høj kvalitet og masser af plads. Familien kan samles om en sjov og aktiv ferie kombineret med store naturoplevelser som vandreture i bjergenes friske luft, cykelture på de stejle stigninger, riverrafting på de fossende floder eller blot en afslappende tur til en af de mange badesøer. Besøg hyggelige alpebyer og nyd dejlig mad og vin. Gå rundt i de små skæve gader med deres hyggelige butikker og karakteristiske huse med balkoner. Tag på en historisk rundtur og oplev velbevarede slotte og borge, eller museerne med berømtheder som Gustav Klimt og psykoanalysens fader Sigmund Freud.

Salzburg

Camping-Salzburg

Salzburg, som er en af  Østrigs ni delstater, og hvis hovedstad bærer samme navn, ligger som en lille perle i de nordlige Alper i hjertet af Europa. Her blev Mozarts født og året rundt byder byen på et væld af oplevelser, kulturtilbud og spændende arkitektur. Historien bag filmen Sound of music foregår her og er optaget på flere berømte lokationer, måske genkender du nogle af dem på dit ophold her? Her er mange muligheder for en vellykket campingferie, om du vælger luksusudgaven, den aktive ferie eller rekreation på de smukke alpesætere i den uberørte natur. Vælger man at entre højderne på mountainbike eller gåben skal man prøve at spise sin frokost i en traditionel sæterhytte, hvor hyrden serverer brød med flæsk og kærnemælk. Her er masser at lave, og flere steder er der lavet særlige tiltag for børn, også de mindste. Selve byen Salzburg har masser af shoppingmuligheder og er man på kulinarisk søgen er man landet helt rigtigt her: Via Culinaria, et samarbejde mellem lokale producenter, indbyder til en rejse fuld af nydelser på kryds og tværs gennem SalzburgerLand, som man enten får smagsprøver af hos producenten eller landmanden, spiser som en traditionel specialitet hos en hyggelig vært eller får serveret på en stjernerestaurant som det mest fuldendte trin af gourmetkunsten.

 

Steiermark

Camping-Steiermark

Steiermark er Østrigs næststørste delstat, mod nord bjergrigt og et populært skiområde, mod syd og sydøst er området mere fladt. Fra nationalparken Gesäuse over det bløde Almenland til de flotte vinmarker, strækker det grønneste og skovrigeste Bundesland sig. Byerne emmer af karakteristisk arkitektur, hovedstaden Graz kalder sig Europas største Middelalderby med dens fantasifulde facader og snoede stræder, hvor det middelalderlige omkranser dristig moderne arkitektur. Delstaten er fuld af maleriske slotte og Steiermarks vinland, hvor traditionel og moderne vinproduktion supplerer hinanden. Her findes mange smukke badesøer med mulighed for at surfe, ro, dykke eller fiske i vand der er så rent, at du kan drikke det. Der er gjort meget for børn og familier, så har du lyst til at prøve vandrutschebaner, passagerskibe med cruises rundt på søen, tennis, minigolf, pit-pat, bowling, billard, cykelbåde, ponyer, børnejernbane og børnevejbane, legepladser, kabelbiler, trampolin osv., så er det her. Campingpladser i alle kategorier er placeret gavmildt i den skønne natur og ved byerne.

Foreslået annonce: