Camping Luxembourg

Camping Luxembourg

Tag familien med på en uforglemmelig campingrejse til Luxemburg, hvor naturen med dens mange høje bjerge og tætte nåleskove venter på at danne rammerne for din drømmeferie. Der er nok at opleve for dig og din familie i Luxemburg. I dette naturskønne land kan du opleve seværdighederne i dit eget tempo. Hvad end du mest er til en frisk tur på mountainbiken gennem det kuperede landskab, eller du hellere vil nyde bjergene set fra en vandresti, er valget dit.

Som en del af din campingferie kan du også vælge at tage på udflugt til en af Luxemburgs mange smukke byer. Besøg for eksempel byen Luxemburg, der er landets hovedstad. Byen med sine 92.000 indbyggere snor sig om en stejl klippeafsats, der giver byen et dramatisk udtryk. Byen Luxemburg emmer af historie, og med en vandretur gennem byens gader vil du kunne se hvorfor. Du vil blandt andet kunne opleve mindesmærker fra 2. Verdenskrig, herunder Luxembourg Amerikanske kirkegård. Derudover danner byen hovedsæde for nogle af Europas vigtigste institutioner, herunder EF-domstolen. Du vil også kunne tage dig et hvil på byens hovedtorv, hvor cafeer og restauranter vil sørge for udsøgte madoplevelser for enhver smag. Byen Luxembourg er et besøg værd for hele familien.

 

Larochette

Camping-Larochette

Lad din næste campingferie gå til Larochette, hvor den hyggelige atmosfære og den idylliske natur danner rammen om nogle uforglemmelige feriedage. I Larochette findes der to campingpladser – Auf Kengert og Camping Birkit. Begge campingpladser er placeret i naturskønne omgivelser med rig adgang til skovlandskaber, skønne enge og rislende floder. Campingpladserne i Larochette er i særdeleshed børne- og familievenlige. De små vil kunne boltre sig i poolområderne, have det sjovt på legepladserne eller udfordre forældrene i et spil minigolf. Med en campingferie i Larochette vil der også være mulighed for at opleve det smukke, kuperede terræn på to hjul i.

Foreslået annonce: