Camping Kroatien

Gode råd til camping i Kroatien

Kroatien er de seneste år blevet blandt de mest populære destinationer for at campere for danskere. Kroatien er et land i det centrale Europa med en lang og smuk kystlinie og en del øer i Adriaterhavet.
Balkanlandet er kendt for at have et stort udvalg af meget familievenligt campingpladser, hvor der er alle de faciliteter, som børn elsker. Mange af campingpladserne er nærmest store og flotte ferieparker, hvor du både kan sætte eget telt op, men også leje mobilhome eller et stående luksustelt. Du kan finde alt, hvad du har brug for til en moderne campingferie på pladserne i Kroatien.

Dalmatien

Camping-Dalmatien

Dalmatien er den lange kysttrækning langs Kroatiens Adriaterhavskyst syd for halvøen Istrien. Faktisk er der herfra at dalmatinerhundene oprindeligt kommer fra. Rigtig mange steder langs kysten findes veludstyret campingpladser. Blandt de mest populære muligheder kan nævnes Camping Zaton ved byen Zadar. Her er flere forskellige indkvarteringsmuligheder og masser af ekstra faciliteter og aktiviteter. Campingpladsen har blandt andet en 1500 meter lang og utrolig børnevenlig strand, men også en legendarisk stor swimmingpool. Ved Sibenik findes blandt andet den 4-stjernet Camping Solaris Beach Resort, der består af flere store hoteller, ferielejligheder og naturligvis campingområde Også Camping Kozarica ved Pakostane er 4-stjernet og lever op til alle forventninger. Dette gælder også for Camping Park Soline ved Biograd na Moru, men også ved byerne Losinj og Orebic findes moderne campingpladser.

Istrien

Camping-Istrien

Halvøen Istrien har i mange år været populært for danskerne. Her findes en række virkelig veludbygget campingpladser, der er meget familievenlige. Tæt ved byen Porec findes den enorme Lanterna campingplads. Her er både fantastiske swimmingpools med vandrutschebaner og masser af andre aktivitetsmuligheder. Pladsen, der er blandt de største i Europa, ligger direkte ud til en bugt, så der er gode muligheder for at bade i Adriaterhavet. Du kan spille tennis, leje cykler og segways og meget andet. Tilsvarende ved Porec findes også Camping Bijela Uvala og Camping Zelena Laguna, også med alle tænkelige faciliteter. Tættere på byen Rovinj er der Camping Polari en super godt valg, men også ved Vrsar, Pula og Umag er der store campingpladser. Generelt er Istrien et super godt valg, hvis du vil campere på moderne campingpladser med lækre svømmeområder og mulighed for masser af aktiviteter.

Kvarner

Camping-Kvarner

Kvarner er bugten i den nordlige del af det kroatiske Adriaterhavskyst. Her er det muligt at campere på en række spændende og eftertragtet øer. Generelt finder du i Kvarnerbugten smukke kyststrækninger og skønne strande, men også spændende historiske og charmerende byer samt en dejlig, lokal stemning. Eksempelvis kan du på øen Krk, der er den største i bugten, campere på Camping Medveja. Pladsen ligger smukt placeret på Opatija Rivieraen med en af de smukkeste strande på denne kyst. Her bor man i en dal omgivet af bjerge og skove og der er gode muligheder for både at dyrke vandsport og slikke sol. En anden populær mulighed er campingpladsen Poljana på øen Losinj. Dette er som et paradis på jord med det krystalklare Adriaterhav på begge sider. Pladsen har alle de aktiviteter man ønske sige. Lige fra muligheden for bueskydning, over tennis og til masser af vandsport. Men mulighederne for at finde smukke campingpladser er mange i smukke Kvarnerbugt.

Øen Rab

 

Øen Rab

I det kroatiske del af Adriaterhavet er det en spændende oplevelse at besøge øen Rab. Her er meget speciel natur, spændende historie og en campingplads med en bred sandstrand, hvor forholdene er ideelle til børnefamilier. San Marino er den største campingplads på Rab og ligger nord for byen, der har samme navn som øen. Her er både et område til campingvogne og autocampere samt et område med nogle virkelig lækre mobilhomes, som man kan leje sig ind i. Pladsen udbygges hele tiden, og du er sikker på sol og lækkert badevand, når du besøger Rab. Øen indeholder dog også en række mindre campingpladser.

Foreslået annonce: