Camping Frankrig

Camping i Frankrig

Kan du lide varme, sydlandsk charme og fantastiske landskaber i kombination med unikke kulturskatte? Så er camping i Frankrig helt sikkert noget for dig. Landet byder på turkise søer, snoede floder og skønne strande, og det franske køkken får mundvandet til at løbe hos enhver.

Vågn til lyden af pippende fugle på campingpladsen og list stille og roligt ned til den lokale bager efter sprøde baguettes og lune croissanter. Herefter er det tid til oplevelser; du kan tage på eventyr i Alperne med de høje bjergtoppe og smukke floder eller på udflugt til Normandiets smukke kyst. Vil du slikke sol, så er strandene ved Cote d’Azur bestemt et besøg eller flere værd, og det samme er Nordfrankrig med dets charmerende alsaciske byer.

Frankrig er et sandt skatkammer af fantastiske oplevelser, imponerende natur og skønne mennesker. Spil boule med de ældre mænd på torvet eller smag vin i Bourgogne, tag til verdens ende i Bretagne eller leg kongelig på de majestætiske chateuxer i Loiredalen og lad dig forføre af den romantiske charme, du finder overalt i landet.

En campingferie til Frankrig er en oplevelse du altid vil mindes, og du vil med stor sandsynlighed vende tilbage til landet, når du først har oplevet det.

 

 

Auvergne

Camping-auvergne

Camping Auvergne

Auvergne ligger i det centrale Frankrig og var indtil 1. januar 2016 en fransk region – i dag er den slået sammen med Rhône-Alpes, og tilsammen danner de nu den nye region Auvergne-Rhône-Alpes.

Det er en skøn region, der, sammen med smukke søer og skove, er dækket af vilde, vulkanske bjergkæder og udslukte vulkaner. Du finder to store nationalparker i regionen og desuden nogle af Frankrigs bedste vandreruter.

Du kan for eksempel campere ved floden Allier, hvor du både kan svømme og fiske. Eller længere inde i landet omgivet af smukke skove og idyl. Er du til fred, ro og vandreture, kan du også campere i en af de flotte naturparker.

 

 

Bretagne

Camping-Bretagne

Camping Bretagne

Bretagne, der også går under navnet “Verdens Ende”, ligger ud til den franske atlanterhavskyst, og området er ikke specielt stort – til gengæld er det fyldt med smukke, hyggelige havne og et frodigt indland.

Ved kysterne finder du en anderledes og rå natur med vilde, forrevne klipper sammen med forhistoriske mindesmærker. Landskabet er fortryllende, og du vil opleve en følelse af frihed og åbenhed.

Regionen er fyldt med de skønneste campingpladser, så det handler i virkeligheden mest om at finde ud af, hvilke behov du og din familie har. Vil I bo tæt på vandet, i skoven eller måske i en naturpark?

 

 

Korsika

Camping-Korsika

Camping Korsika

Korsika er en helt igennem fantastisk ø med en pragtfuld natur, små charmerende landsbyer og skønne campingpladser. De eventyrlige strande bugter sig gennem landskabet, og det er umuligt ikke at holde af området.

Det dejlige klima i kombination med et lækkert fransk køkken og velsmagende vine giver de bedste muligheder for en god campingferie. Strandene er blandt Frankrigs flotteste, og det krystalklare vand bølger blidt mod de gyldne strande.

Der er få campingpladser at vælge imellem, men dem der er, har én ting tilfælles: de ligger i nærheden af de helt fantastiske strande. Så overvej hvilke byer I kunne tænke jer at besøge, og vælg en campingplads i nærheden.

 

 

Paris

Camping-Paris

Camping Paris

Det er ikke for ingenting, at man kalder Paris for “Byernes by”. Her er alt hvad hjertet måtte begære af romantiske restauranter, spændende aktiviteter og smukke seværdigheder.

Byen er omgivet af smukke landskaber, og du kan sagtens finde en dejlig, charmerende campingplads lige i nærheden. Flere af dem har endda daglige busafgange til storbyen, så I ikke behøver at bevæge jer derind i bilen.

Skal I i Disneyland, så camper i nærheden. Er I kommet for at mærke byens sjæl og opleve det høje tempo, så vælg i stedet en plads, der tilbyder transport til og fra Paris.

 

 

Pyrenees

Camping-Pyrenees

Camping Pyrenæerne

Pyrenæerne er et helt fantastisk område, der byder på uforglemmeligt smukke naturoplevelser. Området strækker sig fra Atlanterhavet til Middelhavet, og store dele af regionen er udlagt som nationalpark.

I Midi-Pyrénées finder du nogle skønne vandreområder, og regionen vælter sig desuden i smukke, franske byer fyldt med charme og kulturskatte. Tag på opdagelse i den barske natur og slap af med en kold øl i de traditionelle landsbyhuse, hvor caféerne holder til.

Der findes ikke det store udvalg af campingpladser i området, men dem der er, ligger eminent. Overvej om I er til vandreture, smukke strande ved søerne eller bare ren og skær afslapning.

 

 

 

Foreslået annonce: